Lukk søk

Lavere divisjoner

July 28, 2023

Mister suksesstreneren: - Skal innrømme at timingen er dårlig

Fredag kveld leder Stian Ryslett overraskelseslaget Skjervøy for siste gang.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

- Det stemmer at jeg skal gi meg, og jeg skal innrømme at timingen er dårlig fordi vi virkelig har noe på gang, sier Ryslett til Nordlys som først meldte om avgangen.

Unggutten med fortid i TIL-systemet har hatt stor suksess med 3. divisjonslaget i Troms.

Skjervøy berget plassen forrige sesong og åpnet 2023 med fem strake seirer samt poeng mot topplagene Follo og Nordstrand.

Juni ble tyngre med kun ett poeng på fire kamper, men Ryslett fikk avslutte med seier på Lørøy stadion da hjemmelaget snudde 0-1 til 2-1 mot Skånland forrige helg.

Avslutter i Tromsø

Fredag leder han Skjervøy for siste gang borte mot Fløya i Tromsø. Opprykk er ikke lenger realistisk for den lille klubben, men en fin plassering på øvre halvdel vil uansett vært en sterk prestasjon.

– Det er et lag som fungerer veldig bra. De kommer til å plukke massevis av poeng, mener Ryslett.

Neste uke starter han i jobben som faglærer ved brann- og redningsskolen på Fjelldal - et kvarters kjøretur fra Harstad/Narvik lufthavn.

Ryslett starter som trener i TIL-akademiet i 2011 og opparbeidet seg et godt rykte i eliteserieklubben før han dro til Skjervøy. 33-åringen hadde lenge håpet å kombinere ny jobb med trenergjerningen også denne høsten, men det lar seg ikke gjøre.

I Sverige

Skjervøy-gjengen ladet opp til del to av sesongen med treningsleir i svenske Piteå før Skånland ble slått 2-1. Nå venter det man vel kan kalle et lokaloppgjør mot Fløya i byen.

- Vinner vi den så henger vi absolutt med blant topplagene i avdelingen. Pluss at det er et lokaloppgjør for våres del, og seier i dem smaker alltid ekstra godt. Så at vi kanskje er litt ekstra motivert og gira på vinne den kampen, skal man ikke se bort i fra, sier Skjervøys Erlend Pedersen til klubbens Facebook-side.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form