Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Mister suksesstreneren midt i sesongen: - Svært overraskende

Drøbak-Frogn er ubeseiret under Marijo Jovic denne sesongen, men nå reiser suksesstreneren videre til Fredrikstad og Obos-ligaen.

Foto: norskfotball.com

Det var 4. divisjonsklubben selv som offentliggjorde at kroaten har valgt å si opp sin stilling. Jovic har i tillegg til å trene A-laget også fungert som sportslig leder på Seiersten.

- Marijo sin personlighet og måten å formidle sin fotball- og menneskekunnskap på har vært et frisk pust inn i klubben, og han vil bli savnet, sier DFI Fotball-styreleder Vidar Færgestad i en pressemelding.

- Han etterlater seg nå et tomrom som det er viktig at vi nå fyller – både i jobben som trener og sportslig leder i klubben. Heldigvis har vi mange flinke folk på feltet som gjør en fantastisk jobb, men dette kom svært overraskende på oss i DFI Fotball.

Treårskontrakt

Jovic kom til Drøbak-Frogn høsten 2021, fikk jobbet som sportslig leder i 2022 og har i år også ledet klubbens A-lag - med stor suksess.

Etter 13 kamper i 4. divisjonsavdelingen i Østfold ligger DFI på andreplass uten tap. Råde leder avdelingen med 37 poeng mens DFI står med 35 etter å ha spilt uavgjort mot serielederen og Askim.

Nå må den tradisjonsrike klubben fra badebyen jakte hardtsatsende Råde utover høsten uten Jovic.

- Jeg har sammen med Even og de andre trenerne jobbet ekstra tett med disse gutta i år, og det er en fantastisk gjeng jeg kommer til å savne. Jeg blir bosatt i Drøbak, og håper å kunne bidra for klubben på frivillig basis ved siden av ny jobb, sier treneren selv i pressemeldingen.

FFK-klar

Jovic har en fortid som trener i Follo og ble senere hentet til Moss før han dro til Drøbak. Nå reiser han tilbake til fotbalfylket Østfold der han blir assistenttrener for høytflyvende FFK.

FFK-sjef Joacim Heier sier til Fredriksstad Blad at Jovic stiller på feltet 20. juli når serielederne i Obos-ligaen returnerer fra ferie. I Fredrikstad skal Jovic jobbe som assistent sammen med Andreas Hagen under Mikkjal Thomassen.

- For det første er arbeidsmengden på teamet vi har i dag veldig stor. Ved å hente Marijo får Stian Johnsen mer tid i sin opprinnelige rolle, sier Heier til FB.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form