Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Mister sentral duo foran seriefinalen: - Trist

På en liten uke har Follo rotet bort seieren mot Nordstrand, pådratt seg to røde kort og mistet to sentrale brikker til klubber i Obos-ligaen og 2. divisjon.

Foto: Digitalsport

Samarbeidsklubben fra Ski leder fortsatt 3. divisjon avdeling 6, som de har gjort stort sett hele sesongen, men lørdag kan Lørenskog ta over teten med seier i det som må kunne kalles en tidlig seriefinale.

Follo har kun avgitt poeng i tre kamper, to av dem mot samme motstander - Nordstrand - de to siste rundene. Lørenskog står med sju strake seirer og har ikke tapt siden møtet med nettopp Follo i mai.

- Den ene dårlige nyheten etter den andre har rammet Follo FK denne uken, skriver lokalavisen Østlandets Blad.

Til KFUM Oslo

KFUM Oslo finsiktet Follo-toppscorer Sondre Halvorsen i 0-0-kampen mot Nordstrand for to uker siden og bestemte seg for å handle.

Dermed ble 19-åringen med ni mål på 14 kamper denne sesongen igjen lagkompis med Jonas Hjorth som ble hentet til Obos-ligaklubben i vinter.

Lørdag ledet Follo 2-0 i toppkampen mot Nordstrand før sentrale Håvard Dalseth ble utvist, gjestene utlignet og også Jabes Maturire fikk marsjordre.

Det betyr at duoen i utgangspunktet mister Lørenskog-kampen lørdag, men Follo håper Dalseth slipper karantene, ifølge Østlandets Blad.

Og så: Mandag ble det klart at Markus Ottesen reiser fra Follo og blir Kjelsås-spiller.

- Det er veldig trist at gutta blir borte, men det er en naturlig del av fotballen. Vi er der i hierarkiet at vi ikke har penger nok til at vi kan tjene penger på spillere som disse to. Vi må slippe spillere på billigsalg. Spillere det egentlig er en langt større verdi i, sier Christian Qvist Jacobsen til ØB.

Forsterker?

Styreleder Hans Henning Ruud forteller at Follo ser på mulighetene for å forsterke foran høstinnspurten med et mulig opprykk i potten.

Med åtte poeng ned til Asker, virker formsterke Lørenskog å være laget som kan nekte Follo et comeback på nivå tre. Romerikingene står ikke bare med sju strake seirer, men har scoret 26 mål på de siste fem kampene og holdt nullen de tre siste rundene.

7-0 hjemme over Hammerfest ble fulgt opp med samme sifre borte mot sterke Skjervøy i helgen. Det viser at Lørenskog mener alvor foran høstinnspurten.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form