Lukk søk

Lavere divisjoner

September 1, 2022

Mer snøtrøbbel i nord: - April og mai blir sjelden som man ser for seg

En Volvo stasjonsvogn reddet mandagens oppgjør mot Tromsø 2 - nå tyder mye på at været skaper trøbbel også for helgens Skjervøy-kamp mot Senja.

Foto: Digitalsport

- April og mai blir sjelden som man ser for seg i Nord-Norge, sier Skjervøy-trener Stian Ryslett til norskfotball.com.

Mange har fått med seg bildene fra Alfheim mandag kveld der en Volvo XC 70 stasjonsvogn - med takboks - måtte i aksjon for å rydde banen for snø foran 3. divisjonskampen mellom Tromsø 2 og Skjervøy.

- Det er familiebilen vår. Det var så vanvittig snøfall. Vi måtte bare finne en bil med hengerfeste. Det handlet bare om å få spilt kampen, sier sjåfør Endre Nash til Nordlys.

Ryddet opp

Og kamp ble det selv om avspark ble rundt en halvtime forsinket. Der fikk trener Ryslett, som har en fortid i TIL-systemet, se gamle kjente vinne 3-0 etter scoringer av Didrik Hafstad, Jasse Sakari Tuominen og Runar Robinsønn Norheim.

Nå viser det seg at været kan komme til å skape problemer også for lørdagens Skjervøy-kamp mot Senja.

Den skal etter planen skal spilles på Lerøy stadion etter at årets to første hjemmekamper har vært avviklet i storhallen på Bardufoss og TUIL Arena i Tromsø.

- Det meldes svært mye snøfall på Skjervøy og litt bedre værmeldinger for Tromsø, forteller Ryslett som igjen kan ende opp på TUIL Arena eller under tak.

- Det er også et alternativ dersom været gjør det vanskelig å gjennomføre kamp utendørs lørdag.

Avlyst og flyttet

Ifølge avisen Nordlys måtte tirsdagens 4. divisjonskamp mellom Kvaløya og Krokelvdalen i Tromsø utsettes grunnet snøfall mens Øverbygds hjemmecomeback i divisjonssystemet onsdag kveld endte i hallen på Bardufoss.

Været kan skape trøbbel også for lørdagens 3. divisjonskamp på Alfheim mellom Tromsø 2 og Lørenskog.

- Det viser bare behovet for en storhall i Tromsø. Når vi får såpass mye snøfall i slutten av april. Vi trenger en storhall i byen, det er ikke tvil om det, sier Endre Nash til avisen.

Stian Ryslett forteller at Skjervøy denne uken trener innendørs for å forberede seg til lørdagens Troms-duell mot Senja.

- Det er forsåvidt greit denne uken siden kampen i helgen fort må spilles innendørs.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form