Lukk søk

Lavere divisjoner

September 1, 2022

Mener hallen redder poeng for Junkeren: - Så stor fordel at det er helt vilt

Er Nordlandshallen en av grunnene til at Junkeren styrer mot et historisk opprykk? Ja, mener Nardo-leder Thomas Erikstad og får klart svar fra Junkerens Joachim Kildal.

Foto: Digitalsport

Det er i et intervju med lokalavisen Nidaros, der temaet er situasjonen for de største klubbene i Trondheim bak Rosenborg og Ranheim, Erikstad uttaler seg om mulighetene for å et PostNord-ligalag i byen.

Nardo var der i fjor, men rykket ned. Nå er Levanger fra den nordlige delen av fylket Trøndelags innslag på nivå tre, og slik blir det trolig også neste sesong selv om Stjørdals-Blink står i fare for å rykke ned.

- Så skal det sies at Junkeren har tidenes sesong. Og det vil jeg si. De spiller i Nordlandshallen. Snakk om hjemmebanefordel å spille i den elendige luften der og med et kunstgressdekke som er ti ganger dårligere enn Nissekollen, sier Erikstad til Nidaros.

Opprykk?

I Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 leder nevnte Junkeren fra Bodø med hele ni poeng ned til Byåsen, 12 til Strindheim og 14 til Nardo (én kamp mindre spilt). Svært mye skal klaffe dersom trioen fra Trondheim skal snyte Glimts lillebror for et historisk opprykk.

- Det er en så stor fordel at det er helt vilt. De har sikkert tatt fem-sju poeng ekstra på det, fortsetter Erikstad og sikter til forholdene i Nordlandshallen.

Junkeren-trener Joachim Kildal svarer norskfotball.com slik konfrontert med uttalelsene fra Nardo-toppen:

- Vi har ingen vill fordel av å spille i Nordlandshallen. Det er vel bare én kamp i år vi ikke har fortjent å vinne og det var i Nordlandshallen mot Nardo. Vi har til gode å spille på en skikkelig god bane i Trondheim, men vi har vunnet kampene der.

Følg oss på Twitter og Facebook for den bredeste dekningen av norsk fotball!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form