Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Leder og forsterker: - For tidlig å se for mye på tabellen

Med 45 av 48 mulige poeng og en styrket tropp begynner det å se svært lyst ut for Lysekloster i opprykkskampen.

Foto: norskfotball.com

I en avdeling der både Fana og Frigg har skuffet er erkerival Os den eneste klubben som ser ut til å kunne ødelegge for den ambisiøse Lysekloster-gjengen.

Og avstanden ned til naboen, både geografisk og på tabellen, er også på hele ni poeng med ni kamper igjen å spille.

- Vi jager tre poeng hver gang uansett hvem vi spiller mot. Jeg syns fortsatt det er hakket for tidlig å se for mye på tabellen. Det er bedre for vår del og tenke en kamp om gangen, sier trener Ruben Hetlevik til Lyseklosters Facebook-side.

Endelig?

Den lille klubben fra Lysefjorden har høye ambisjoner og har investert mye for å komme seg opp på nivå tre.

I 2017 var det kun målforskjell som skilte Lysekloster fra opprykk, i 2018 skilte fire poeng opp til Sotra, i 2019 ble det andreplass bak sterke Vard Haugesund, pandemisesongen 2021 ble skuffende og i fjor ble Brann 2 altfor sterke.

- Vi må prøve å gjøre det litt bedre og hver dag og hver helg, men det er betryggende at det vi gjør er godt nok til å vinne fotballkamper, har Hetlevik tidligere uttalt. om opprykksstriden.

Lysekloster har innledet høsten med to ettmålsseirer mot Sandviken og Lokomotiv Oslo. Nå venter en tøff kamp mot Fana i Bergen, og mange har kanskje allerede merket seg lokaloppgjøret mot Os på Kuventræ 14. oktober.

Men dersom Lysekloster fortsetter som nå, kan opprykket være avgjort allerede før naboduellen.

Forsterker

Foran helgens hjemmekamp mot Lokomotiv Oslo hentet Ruben Hetlevik inn hele tre nye spillere i troppen - to av dem med solid erfaring fra høyere nivå.

Lars Kilen hentes fra Åsane, keeper Deniss Korneiciks kommer fra Hødd og August Hartberg har signert fra Oppsal.

Kilen ble kjent som en målscorer på Sørlandet før han virkelig slo gjennom i Sotra og ble snappet opp av Åsane, men denne sesongen har det blitt kun to kamper på nivå to. Mot Lokomotiv Oslo kom debuten for de hvite og blå.

- Det er tøff konkurranse i alle posisjoner. Lars har nettopp signert fra Åsane og fikk en fin mulighet til å komme skikkelig i gang nå, forklarer Hetlevik.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form