Lukk søk

Obosligaen

April 4, 2023

Ladet opp til opprykkskamp med millionavtale: - En perfekt start på en spennende uke

Sandnes Ulf er i en økonomisk krevende situasjon, men landet en meget viktig avtale kun timer før kvalifiseringskampen mot Kongsvinger.

Foto: Digitalsport

- Med Obos-avtalen på plass, kvalifiseringskamp mot Kongsvinger torsdag og cupfinale mot Molde for våre juniorer på fredag, så kan vi i alle fall si at vi har fått en perfekt start på en spennende uke.

Det sier kommersiell leder i Sandnes Ulf, Øystein Elvestad, til lokalavisen Sandnesposten torsdag formiddag.

Han ladet opp til innledningen av hele Obos-kvalifiseringen med kampen mellom Sandnes Ulf og Kongsvinger torsdag kveld med å signere en meget viktig avtale. Boligbyggelaget Obos forlenget sitt samarbeid med Sandnes Ulf med to nye år, og Elvestad opplyser at det er snakk om en avtale i millionklassen.

Ligasponsor

Som det ganske tydelig også fremkommer av navnet, er Obos ligasponsor for nivå to i norsk fotball, men selskapet er også tungt inne i en rekke norske idrettslag.

- At Obos nå signerer en ny avtale med oss er en tillitserklæring til hele klubben. Vi jobber aktivt blant annet med tiltak som «Obos gir tilbake», hvor en frivillig organisasjon eller samfunnssak får 10.000 kroner hver hjemmekamp. At vi i samarbeid med Obos kan bidra til å gi sårt tiltrengte gaver til organisasjoner som trenger det, er svært viktig for oss, sier Elvestad.

Sandnes Ulf er i en krevende økonomisk situasjon, men fikk en opptur sist helg da laget slo naboen Bryne og klatret opp på femteplass. Det betyr hjemmekamp på Øster Hus Arena torsdag kveld og inntekter klubben ikke har budsjettert med.

- Klart dette er en økonomisk oppside uansett. Hvor mye det blir er umulig å si da det avhenger av billettsalget og interessen. Nå har jo flere skrevet at økonomien vår er bekmørk, så det er klart dette vil hjelpe oss, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Sandnesposten.

Åpner hjemme

Kvalifiseringen om den siste ledige plassen på øverste nivå i 2023 fungerer slik:

Lag nummer seks i Obos-ligaen, Kongsvinger, reiser til Sandnes for å møte tabellnaboen torsdag kveld. Vinneren av dette oppgjøret møter fjerdeplasserte KFUM Oslo i hovedstaden tirsdag 8. november klokken 18.

Seierherren i Oslo reiser så til Kristiansand for å møte Obos-treeren Start søndag 13. november.

Kun tre dager senere er de klart for første duell mellom vinneren av Obos-kvalifiseringen og laget som ender som nummer 14 i Eliteserien. 19. november er datoen for returkampen som avslutter dramaet.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form