Lukk søk

PostNord-ligaen

November 7, 2023

Kvitter seg med treneren før nedrykkskampen: - Vi er mange som har ansvar

Øyvind Høgmo har ledet Træff i 25 seriekamper, men foran den siste serierunden tar Molde-klubben grep på trenersiden.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

«Sportsklubben Træff og hovedtrener Øyvind Høgmo har søndag 05.11.2023 blitt enige om å avslutte samarbeidet per 31.12.2023. Samtidig fristilles Øyvind Høgmo fra sitt ansvar som hovedtrener for Træff i PostNord-ligaen med virkning fra 05.11.2023».

Det melder Træff på sin hjemmeside etter helgens dramatiske hjemmetap mot tabelljumbo Aalesund 2.

Molde-laget tapte kampen de skulle vinne og ligger under streken foran den siste serierunden i PostNord-ligaen. Da tok klubbledelsen grep.

- Træff ønsker å takke Øyvind Høgmo for hans store engasjement og bidrag gjennom sin tid i Træff, melder klubben om Per-Mathias Høgmos sønn.

Duo tar over

Andreas Beinset har vært assistent under Høgmo og blir nå er mannen som leder Træff i helgens skjebnekamp med Thomas Larhammer.

- Øyvind kom inn med energi og kompetanse i en krevende situasjon kort tid før sesongen startet. Vi er mange som har ansvar for at vi ligger der vi gjør på tabellen før siste serierunde. Jeg vet at hele spillergruppen og trenerteamet kommer til å gjøre alt for at vi er klare til å holde plassen til helgen, sier styreleder Kaare Hasselø til Træffs hjemmeside.

Træff rykket opp høsten 2021 og imponert stort i debutsesongen i nye PostNord-ligaen i fjor.

De sterke resultateten gjorde unge Petter Sjåholm Melø attraktiv på markedet, og sent i februar ble han hentet til Jerv som assistent. Først i midten av mars kom erstatteren Øyvind Høgmo til Molde.

Kan rykke ned

I en meget jevn og dramatisk bunnstrid hadde Træff på papiret den enkleste oppgaven i helgen, men situasjonen på Reknesbanen er kritisk etter 3-1-tapet hjemme mot nedrykksklare AaFK 2.

Fram Larvik ga bort en 2-0-ledelse mot Ørn Horten og avslutter borte mot Lyn på opprykksjakt. Træff avslutter borte mot Brattvåg som berget plassen med 1-0-seier over Kjelsås i Oslo og står med råsterke ti kamper på rad uten tap.

Med svak målforskjell må Træff ta tre poeng på Brattvåg stadion og håpe det holder til å passere Vard Haugesund eller Vålerenga 2 på tabellen. Vard har en meget vanskelig oppgave borte mot serieleder Egersund mens VIF-rekruttene besøker Ålesund.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form