Lukk søk

Lavere divisjoner

May 22, 2024

Kun to lag med full pott: - Vi ble kvitt Elverum

Etter Bodø/Glimts nederlag mandag, er det nå åtte klubber i de fire øverste divisjonene som fortsatt står uten tap denne sesongen.

Foto med tillatelse: Vindbjart FK

Og kun to av dem har vunnet samtlige kamper.

Pors på topp i 3. divisjon avdeling 2 og Hønefoss med 18 poeng på seks kamper i avdeling 6.

- Vi styrte nesten hele kampen og var gode både defensivt og offensivt. Elverum er et tøft fysisk lag som er gode på kontringer så dette var en av våre beste kamper i år, sa trener Gunnar Halle til HBKs hjemmeside etter helgens 2-0-seier over Elverum.

Nettopp Elverum ble av norskfotball.com lansert som det eneste laget som potensielt kunne plage den enorme opprykksfavoritten fra AKA Arena denne sesongen. Etter mandagens 2-0-seier, skiller det allerede ni poeng mellom de to.

- I dag ble vi kvitt Elverum som ligger ni poeng bak oss. Jeg tror det blir Fløya og Skjervøy som skal kjempe sammen med oss, spår HBKs Sander Aamelfot til Ringerikes Blad.

Sju strake

Pors har spilt én kamp mer enn Hønefoss og står med 21 poeng på sju kamper i avdeling 2. Telemarkingene har allerede en luke på seks poeng ned til Vidar.

I den sterke borteseieren over Fram Larvik 16. mai, hadde Pors med seg rundt 100 supportere til Framparken.

- Etter langt om lenge kunne vi endelig feire årets syvende strake seier i serieåpningen. Deilig! skriver Pors på sin hjemmeside.

Etter at HamKam slo Bodø/Glimt mandag, er Stabæk det eneste laget i de tre øverste divisjonene som står uten nederlag så langt.

Bæringene har tre seirer og fire uavgjort på 2024-CVen foran onsdagens bortekamp mot Ranheim etter at de to siste oppgjørene har endt med 3-3 mot Moss og 2-2 mot Lyn.

Overrasker

Nede i 3. divisjon er det foruten Pors og Hønefoss fem lag som ikke har tapt i seriespill i 2024.

I avdeling 1 er Sandviken nummer tre bak Os og Fana, men 5-2-0 betyr at bergenserne er eneste lag i avdelingen uten nederlag.

Både Nordstrand og Asker står uten tap i avdeling 3. I en avdelingen der man finner fire-fem potensielle opprykkskandidater, topper Nordstrand med ett mål bedre målforskjell enn Asker.

Både Bærum og Frigg står med tre tap på sju kamper foran helgens runde der bæringene besøker serielederen.

Trygg/Lade er nyopprykket fra 4. divisjon, men har etter en forrykende start i avdeling 4 foreløpig plassert både Nardo og Rana bak seg med 6-1-0. Etter oppgjøret mot Stabæk 2 mandag, venter de to opprykkskandidatene for trønderne.

I avdeling 5 topper Lokomotiv Oslo ett poeng foran Træff etter mandagens 2-0-seier i toppkampen på Frogner stadion.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form