Lukk søk

PostNord-ligaen

August 8, 2022

Kollapset i sommertesten - nå jaktes det forsterkninger

Fem baklengsmål på 40 minutter på 40 minutter mot Kvik Halden la ikke akkurat en demper på spillerjakten hos serieleder Moss foran høstinnspurten.

Foto med tillatelse: Christian Thuesen

Moss ledet 2-0 etter 50 minutter i lørdagens treningskamp mot Kvik Halden, men selv med en rekke bytter utover i andre omgang var fem baklengsmål og en liten kollaps frustrerende for trener Thomas Myhre.

- Dette går rett og slett på yrkesstoltheten. Det er noen der inne som må gå i seg selv og finne ut hva de ønsker, sa Myhre til Moss Avis etter kampen.

Serielederen fra Melløs har overrasket stort denne sesongen, men avsluttet del én av sesongen med 1-0-tap borte mot nettopp Kvik Halden. Lørdag var det igjen Østfold-naboen som skapte problemer for Myhre og hans gutter.

- Det er spillere som presterer langt fra hva de bør gjøre og de bør gå noen runder med seg selv. Det handler også om å ikke utføre arbeidsoppgaver.

Bytteavtale?

Ifølge Myhre var han og Kvik Halden-kollega Heidar Juliusson enige om å bytte mer eller mindre hele laget halvveis i treningskampen. Moss skiftet ut ti mann mens gjestene stilte et mer rutinerte mannskap også etter pause.

- Det er ingen unnskyldning for at vi kollapser, men jeg er opptatt av å spille et ærlig spill. Det var det absolutt ikke alle som var like opptatt av. Men kanskje det var like bra at det ble som det ble, for da fikk jeg i hvert fall en del svar. Svar som ikke nødvendigvis skal sees på som positive, kommenterte Myhre.

Lokalavisen Moss Avis telte 9-6 i målsjanser til Moss lørdag.

Da er 2-5 et ganske oppsiktsvekkende resultat for serielederne som lørdag møter tabelljumbo Notodden (om man ikke regner konkurslaget Øygarden som en del av tabellen) på Melløs.

Spillerjakt

Marius Hagen er sterkt ønsket i Moss og spilte en snau halvtime lørdag. Midtbanespilleren har bred erfaring fra spill på høyere nivå og har Obos-ligakamper for Notodden, Nest-Sotra, Kristiansund, Åsane, HamKam, Strømmen og Elverum..

Ifølge Moss Avis jakter Myhre også ytterligere forsterkninger foran del to av sesongen der Moss har seks poeng ned til Fløy og sju ned til Arendal som av mange regnes som den argeste opprykkskonkurrenten.

Sørlendingene har også vært aktive i sommer og sikret seg blant andre den tidligere Start-stopperen Vegard Bergan.

-  Vi må jobbe knallhardt videre. Mandag får vi en dansk spiss på besøk, og det skal bli spennende å se hva han står for, sier Myhre.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form