Lukk søk

PostNord-ligaen

May 27, 2024

Kim (60) har sett Skeid på 165 baner: - Husker best kampene jeg var alene på

Kim Aarli Larsen (60) har sett Skeid spille A-kamper på 165 baner i fire forskjellige divisjoner!

Foto med tillatelse: Jonny Normann Olsen

Voldsomt, men sant.

60-åringen fra Oslo husker kamper helt tilbake til 60-tallet.

- Jeg har fulgt Skeid i alle år da. Hele livet. Da blir det en del baner, sier Larsen til norskfotball.com.

- Kim Aarli Larsen ser i dag sitt elskede Skeid på bane nummer 165 (!) her i Norge i serie- og cupkamper. Kan vel ikke være noen i landet som er i nærheten av den rekorden? skrev Jonny Normann Olsen på sin X-konto for to uker siden.

Da var Larsen på plass i Bodø og kunne kvittere ut Nordlandshallen på listen. 165 baner fra slutten av 60-tallet til 2024.

Alene i Alta

Mange baner, mange kamper og mange minner. Men det er ikke nødvendigvis oppgjørene på øverste nivå eller på de største arenaene Larsen husker best.

- Det har jo ikke alltid vært så mange Skeid-supportere. Jeg husker best kampene jeg var alene på, bare meg. Det har skjedd flere ganger det. Mot KIL/Hemne på Kyrksæterøra og i Alta en gang. I Haugesund var vi to stykker, og det var i Eliteserien, minnes Larsen.

- Hvordan er det å være så få?

- Det er jo en fordel å være litt flere, men det er gøy at spillerne kommer bort og tar bølgen hvis de vinner selv om det er bare én der.

- Hvorfor Skeid?

- Jeg er arvelig belastet! Faren min spilte der på 60-tallet og ble senere fotballformann. Jeg så kamper helt fra starten av og husker fortsatt kamper fra slutten av 60-tallet, forteller supersupporteren.

Kamp i kveld

Larsen har en rekke sesonger fått med seg samtlige Skeid-kamper live. Andre år har han misset én eller to oppgjør, men det sitter langt inne å bli hjemme for 60-åringen.

- Jeg får med meg det meste. Å få oppleve nye baner er ikke noe mål i seg selv, jeg drar dit Skeid spiller uansett og sånn er det. Jeg har vært med på mye, både opp- og nedturer. Man må tåle litt motgang som Skeid-supporter. Det er blitt mye av det, sier Larsen.

Skeid er tilbake i PostNord-ligaen denne sesongen der laget med storseier over poengløse Vålerenga 2 mandag kan innta tabelltoppen på bedre målforskjell enn Kjelsås.

Det betyr samtidig tur til Intility Arena på Kim Aarli Larsen mandag kveld, men ingen ny bane på listen.

- Vi har litt dårlige erfaringer med den banen, men det er skuffende hvis vi ikke vinner den, sier Skeid-supporteren.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form