Lukk søk

Lavere divisjoner

January 6, 2022

Kenny (21) dribler backer og gir ut musikk: - Det går litt oppover nå

Går alt som Kenny Marblow håper fremover underholder han fotballsupportere i Tromsø på dagtid før han spiller musikk for dem ute på byen utover natten.

Foto: Privat

- Det er veldig gøy å gjøre begge deler, sier Marblow til norskfotball.com.

Denne vinteren blir både spennende og viktig for Finnsnes-spilleren som ønsker seg oppover i divisjonene samtidig som han nå har totalt syv låter ute på Spotify under artistnavnet «Kenny Kenzo».

- Det er absolutt mye spennende som skjer. Det går litt oppover nå, sier Marblow som nylig lanserte låten «Poison Ivy».

Tromsdalen neste?

21-åringen spilte 4. divisjonsfotball for Bardufoss i to sesonger før han tok steget videre til Finnsnes etter å ha blitt toppscorer i 2019.

Påfølgende sesong ble som kjent avlyst, men i år fikk Marblow endelig vise seg frem. Finnsnes slet, men fire scoringer og lekre detaljer kombinert med en voldsom fart sørget for at flere fikk øynene opp for unggutten.

Rana FK skal ha skissert et mulig tilbud på arenaen etter at lagene møttes i august, ifølge Rana Blad, og supporterne delte ut et Rana-skjerf etter å ha blitt imponert over motstanderens hurtigtog.

- Det var artig det der! Det er gøy å bli lagt merke til. Jeg spiller fotball for å komme meg oppover og vise meg frem. Hva som skjer videre er ikke avklart, men jeg bruker vinteren til å trene meg opp, forteller Marblow.

Å bli med Finnsnes ned i 4. divisjon er lite aktuelt. Etter det norskfotball.com kjenner til er både Senja og Rana FK aktuelt i tillegg til at Marblow satser på å trene med Tromsdalen i januar.

- Det hadde vært et kult steg. Men spilletid er det absolutt viktigste for meg. Jeg hater å sitte på benken.

Fotball eller musikk?

Det var etter de tre årene på videregående skole og overgangen fra Bardufoss 21-åringen oppdaget musikken.

- Jeg hadde en kompis som lagde musikk, så jeg tenkte å prøve selv. Musikken jeg slapp endte på «New Music Friday» på Spotify så da tenkte jeg: oi, det er såpass! Nå lager jeg litt musikk her og der sammen med noen kompiser i Tromsø, forteller Marblow.

- Det går fint å kombinere fotball og musikk?

- Ja, jeg spiller fotball og lager litt musikk når jeg kommer hjem på kvelden. Jeg har kommet en vei med musikken nå, men det blir bare på fritiden når det ikke skjer så mye annet.

- Hva er viktigst?

- Fotballen! Det er hele livet mitt. Musikken er bare en hobby, men det går litt oppover nå.

Marblow tror det er større sjanse for å tjene gode penger som fotballspiller enn artist. Musikken beskriver han som en miks av pop og RnB.

- Jeg prøver å gå etter vibes. Det er stemningsmusikk.

Og hvordan vil Marblow beskrive seg selv som fotballspiller?

- Jeg er hurtig. Veldig hurtig. Smidig. Jeg liker å utfordre. Gir du meg rom, da er det ganske luksus for meg. Da er du i trøbbel!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form