Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Karl-Erik (34) scoret etter tre sekunder: - Tanken i tilløpet var «ikke få strekk»

Eid 2 snudde treningskampen mot Haugen til seier, men matchen vil nok nærmest utelukkende bli husket for Karl-Erik Aarsheims fulltreffer fra avspark.

Foto med tillatelse: Stig Høynes, haugenfotball.com

Tre sekunder viste matchuret da ballen dalte ned i nettet bak Eid-målvakten. Aarsheim innledet rett og slett matchen med å kline til fra avspark og fikk perfekt treff.

- Jeg pleier ikke skyte fra avspark, forteller Aarsheim til norskfotball.com.

Men i treningskampen mot Eid-rekruttene denne uken gjorde han et unntak. Det resulterte i det raskeste målet på Eid idrettspark siden åpningen i 2005, ifølge nettstedet Haugen Fotball som følger lokalfotballen i Sogn og Fjordane.

Fryktet strekk

Magnus Leite Gilleshammer og David Anday sørget for 3-1-ledelse til Haugen, slik Haugen Fotball omtaler, men fire Eid-scoringer de siste 25 minuttene snudde kampen uten at det endret snakkisen i etterkant nevneverdig.

- Hva tenkte du da du skjøt fra avspark?

- Tanken i tilløpet var «ikke få strekk»! Men i det jeg traff skjønte jeg at den kom til å gå inn. Det er greit å starte kampen med 1-0, sier Aarsheim og ler godt.

34-åringen har en fortid i nettopp Eid, Selje, Stryn, Tertnes, Hovding og Fana. I fjor ble det åtte mål på åtte kamper for Haugens 6. divisjonslag.

Vant i fjor

Haugen Idrettslag fra Nordfjordeid vant sin 6. divisjonsavdeling forrige sesong både bedre målforskjell enn Hyen og foran lag som treningskampmotstander Eid 2, Stryn 2/Loen/Vikane og Flatraket/Selje 2.

Måløy 2 og Sandane 2 trakk seg underveis.

Haugen skal også denne sesongen spille i 6. divisjon i Sogn og Fjordane og har havnet i avdeling med Måløy 2, Eid 2, Flatraket/Selje 2, Hornindal, Hyen, Selje, Stadlandet, Stryn 2 og Svelgen.

PS! Forrige uke scoret Eids Marius Endestad Henriksen direkte fra avspark mot Sandane. Det er broren til Eid-målvakten Aarsheim lurte tirsdag kveld - på samme bane!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form