Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Kapteinen opprettet Spleis for å styrke stallen: - Trenger en god spiss

Over 18.000 kroner har kommet inn som en følge av Gjøvik-Lyn-kaptein Dag Alexander Olsens innsamlingsaksjon.

Skjermdump: spleis.no

«Vi i SK Gjøvik-Lyn har hatt endel uflaks med skader denne sesongen å trenger en god spiss på plass (vi har en på blokka) klubben har ikke økonomi til å hente en spiller til uten hjelp. Så på vegne av meg selv, spillerne og trener teamet håper jeg noen av dere kan hjelpe oss med litt støtte til nettopp dette, slik at vi bedre kan nå våres mål for 2023».

Det er innsalget på innsamlingsaksjonen hos spleis.no signert av «El capitan Dag Alexander Olsen». Og du kjenner kanskje igjen navnet? Gjøvik-gutten ble på sensasjonelt vis hentet til både Tottenham og Valencia etter 2. divisjonsspill i hjembyen.

Nå er han tilbake og med et brennende ønske om å styrke Gjøvik-Lyn-troppen. I skrivende stund har 18.050 kroner kommet inn på to dager. Målet er å ende opp med rundt 100.000.

Skader

Espen Haugs mannskap har slitt voldsomt med skader innledningsvis denne sesongen. Polske Daniel Kraska ble hentet fra naboklubben FK Toten i vinter, men har vært mye ute.

Og det er nettopp på spissplass Gjøvik-Lyn nå ser på muligheten for å hente inn forsterkninger.

- Vi har begge spissene ute, og skulle helst hatt inn en som kan score mål. Nå spør vi om hjelp, sier Olsen til Oppland Arbeiderblad.

Foto med tillatelse: Jonny Isaksen

Gjøvik-Lyn gikk lørdag på sesongens første hjemmetap da Levanger avgjorde tre minutter før slutt, og ligger nå under streken. På seks seriekamper har det kun blitt fem scoringer for guttene fra mjøsbyen.

Klubben har ikke økonomi til å styrke stallen i en utfordrende tid, men jobber nå mot både næringslivet i Oppland og privatpersoner i håp om å skaffe midler.

Poengtrekk

Nylig ble det kjent at Gjøvik-Lyn mister ett poeng grunnet brudd på handlingsplan ilagt av Norges Fotballforbund.

- Da klubben kom opp i 2. divisjon, var vi ganske mye i minus. Det ble en hektisk innspurt i fjor for å klare kravet om positiv egenkapital. Det klarte vi med hardt arbeid og god hjelp av flere. Hadde vi ikke gjort det, ville vi fått ni minuspoeng. Men vi klarte ikke å oppnå resultat etter planen og reaksjon nummer to ble ett poeng trekk, forklarte Gjøvik-Lyn-leder Svein-Erik Rambø til Oppland Arbeiderblad.

Siden han kom inn i fjor høst har han vært en del av et team som har jobbet hardt for å snu den økonomiske situasjonen på Gjøvik stadion.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form