Lukk søk

Lavere divisjoner

September 13, 2021

Hønefoss mot toppen: - Har mer å gå på

Ubeseirede Hønefoss er lei tilværelsen i 3. divisjon og ønsker seg tilbake til norsk toppfotball. Trener Luke Torjussen smilte bredt etter helgens oppvisning mot Pors.

Foto: Digitalsport

Etter en målløs første omgang fikk de 322 tilskuerne på AKA Arena se Hønefoss feie over Pors de siste 45 minuttene i toppkampen. 4-0-seieren sendte HBK opp på tredjeplass i den sterke 3. divisjon avdeling 1.

- Vi fikk virkelig sving på spillet vårt etter hvilen. Vi fikk til spillet vårt og scoret flere mål enn vi har gjort før i år i serien. Det er veldig positivt, og jeg har tro på at guttene fortsatt har mer å gå på, sier trener Luke Torjussen til Ringerikes Blad.

Sigurd Svendsen, Narongdet Solbakken, Sivert Bukten og Daniel Berg sto bak målene i Hønefoss' tredje seier for sesongen - og den klart mest overbevisende.

Ørn og Eik

De to tradisjonsrike Vestfold-klubbene Ørn Horten og Eik Tønsberg ligger på henholdsvis første- og andreplass i avdelingen. Hønefoss har to poeng opp til Ørn med én kamp mindre spilt og like mange poeng som Eik, men Ronny Johnsens gutter har én kamp tilgode.

- Vi skal kjempe om topplassen, men hver kamp utover blir spesielt viktig når det er enkel serie, sier trener Torjussen.

Serien er for flere lag halvspilt med kun 13 seriekamper før en vinner skal kåres. HBK møter Halsen og Mjøndalen 2 før toppkampen hjemme mot Ørn. Også Eik Tønsberg skal til Ringerike i det som kan bli en helt avgjørende duell i siste serierunde.

Ørn-fest

Mens Hønefoss imponerte mot Pors, kjørte Ørn over naboen Halsen hjemme i Lystlunden og viste at også bruntrøyene ønsker å være med hele veien inn.

- Vi har scoret 19 mål på seks kamper, og føler oss i høy grad klar for å møte våre antatt argeste opprykksrivaler, Pors og FK Eik Tønsberg, sier trener Kjell André Thu til Gjengangeren.

Nykommer Mustapha Fofana scoret igjen og har blitt en svært viktig brikke i Ørn-laget som er mestscorende i avdelingen.

- Vi er effektive, scoret fem fine mål og viste at vi er et bra lag, sier Thu.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form