Lukk søk

PostNord-ligaen

May 8, 2024

Historiske Lysekloster: - Vi har høy selvtillit

Lysekloster-trener Ruben Hetlevik tror spillerne som herjet med Kvik Halden i helgen senker skuldrene og går offensivt til verks mot KFUM Oslo.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

- Jeg er veldig fornøyd med utviklingen vi har nå, sier trener Ruben Hetlevik til Lyseklosters Facebook-side.

I kveld kjemper den nyopprykkede 2. divisjonsklubben om en plass i kvartfinalen i cupen etter å ha slått ut Fana, Stord og Kjelsås på bortebane. Nå kommer KFUM Oslo til Vestlandet.

- Omstillingen fra serie til cup tror jeg blir lett. Kvik Halden var en mental test. Inn mot KFUM har vi fem kamper uten tap og begynner å bygge opp et solid momentum og høy selvtillit. Spillerne sprudlet mot slutten. Jeg tror skuldrene blir senket et par knepp til og vi skal prøve å vise oss frem, sier Hetlevik.

Endelig opprykk

Den lille klubben fra Lysefjorden har høye ambisjoner og har investert mye for å komme seg opp på nivå tre. I fjor skulle det igjen lykkes.

I 2017 var det kun målforskjell som skilte Lysekloster fra opprykk, i 2018 skilte fire poeng opp til Sotra, i 2019 ble det andreplass bak sterke Vard Haugesund, pandemisesongen 2021 ble skuffende og i 2022 ble Brann 2 altfor sterke.

Lille Lysekloster er den minste klubben i 8-delsfinalene onsdag og torsdag. Oversikten på NFFs hjemmeside viser at klubben i tillegg til tre seniorlag for herrer kun har påmeldt lag i klassene fra 7 til 10 år samt et J13-lag.

- Onsdag kl 18 møter vi KFUM til kamp om plass i kvartfinalen! Vi håper så mange som mulig vil ta turen til Lysekloster Family Arena for å lage en skikkelig cup fest og heie frem Munkene, melder klubben selv.

Sju kamper i kveld

Kan cupsmellen komme på Lysekloster Family Arena? Norsk Tipping tilbyr 6 i odds på hjemmeseier, 1,38 på B og 4,10 på at det er Lysekloster som avanserer til kvartfinalen.

Coolbet har 6,40 på H, 1,50 i odds på KFUM-seier etter ordinær tid og 5,32 i odds på at det er 2. divisjonslaget som tar seg videre.

Her er 4. runde i NM:

Onsdag 8. mai klokken 18.00:

Eidsvold Turn - Sandnes Ulf
Stabæk - Bryne
Raufoss - Fredrikstad
Vålerenga - HamKam
Lysekloster - KFUM Oslo
Molde - Sarpsborg 08

Onsdag 8. mai klokken 19.05:

Levanger - Viking (NRK)

Torsdag 9. mai klokken 18.00

Strømsgodset - Lillestrøm (TV 2)

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form