Lukk søk

Obosligaen

April 4, 2023

Heltne Nilsen-lillebror til Åsane: - Et stort pluss at Sivert også er i Bergen

Ola Heltne Nilsen gjør som Magnus Bruun-Hanssen - bytter ut nyopprykkede Hødd med Åsane.

Foto: norskfotball.com

- Dette blir veldig gøy. Det er en klubb med store ambisjoner og de har fantastiske fasiliteter, sier Ola Heltne Nilsen til Åsanes hjemmeside.

Onsdag ble det klart at 21-åringen reiser fra Hødd etter opprykket til Obos-ligaen for å fortsette karrieren i Bergen. Det betyr at han bosetter seg i samme by som bror og Brann-kaptein Sivert.

- Det er et stort pluss at Sivert også er i Bergen. Vi er brødre, men også gode kamerater, forteller Nilsen som er sønn av Aalesund-trener Lars Arne.

Følger Bruun-Hanssen

Ola Heltne Nilsen og Magnus Bruun-Hanssen var begge meget sentrale i Hødd-laget som tok steget tilbake til nivå to mye takket være en bunnsolid defensiv.

Nå gjenforenes de to i oransje drakter i Bergen.

- Vi trivdes godt sammen og skapte gode relasjoner, sier Nilsen om kompisen.

- Ola og Magnus vil bidra sterkt med sine styrker og relasjoner. Jeg er veldig fornøyd med den troppen vi har nå. Vi har en god dekning over alt - og vi kan starte opp i januar med en god treningsgruppe, sier sportssjef Kåre Ingebrigtsen til Åsanes hjemmeside.

Mister trio

I tillegg til Ola Heltne Nilsen og Magnus Bruun-Hanssen er det klart at også Eirik Franke Saunes reiser fra Hødd etter opprykket.

24-åringen har signert en toårskontrakt med Bryne og gjenforenes da med den forrige trenerduoen på Høddvoll - Kevin Knappen og Mikkel Bjørnstad.

- Det er gøy at Eirik velger oss selv om Hødd har rykket opp. Det er en spiller med fantastiske holdninger som legger ned masse tid på fotball og som vil opp og frem, sier Knappen til Brynes hjemmeside.

- Bryne en klubb på vei oppover. Jeg har stor tro på planene til Kevin, Mikkel og resten av Bryne FK, sier Saunes selv.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form