Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Hardt ut mot sine egne: - Helt planløst, energiløst og meget kjedelig

- Energiløst, planløst og kjedelig, er overskriften på Kvik Haldens eget kampreferat fra helgens 2-1-tap mot Alta.

Skjermdump: kvikhalden.no

Kampreferatet er signert daglig leder Haris Juklo og beskriver «en meget skuffende prestasjon» der hjemmelaget misbrukte en stor sjanse etter 13 minutters spill.

«Derfra og inn er det ikke noe annet enn en pinlig prestasjon. Helt planløst, energiløst og meget kjedelig for publikum å se på» heter det i referatet.

Alta tok ledelsen etter et kvarters spill og doblet denne etter en time. Fabian Stensrud Ness' redusering tre minutter før slutt hjalp lite for haldenserne som leverte til terningkast 1, ifølge hjemmesiden der både spillere og ledere må tåle kritikk.

«Null entusiasme, glede eller glød var å spore i hjemmelagets spillere denne lørdags ettermiddagen. Det hjalp heller ikke på at feil ble påpekt gang etter gang fra sidelinjen».

Takker publikum

Kvik Halden takker de 220 tilskuerne som møtte opp på Halden stadion lørdag og poengterer at de hadde fortjent bedre underholdning.

- Vi må kunne være kritiske mot oss selv når vi legger ned såpass med tid i dette hver uke. For vår egen troverdighet er det viktig at vi viser utad at vi ikke er fornøyde. Vi må stille høyere krav til oss selv, sier Juklo til Halden Arbeiderblad som har omtalt kampreferatet denne uken.

Klubbens daglige leder svarer bekreftende på at han står for alt han skrev og understreker at det heller ikke ble formulert i affekt, men skrevet først neste dag.

- Jeg føler ikke at jeg var så hard. Så kan man si at det må man ta internt, men såpass må vi tåle.

Ok for Erlandsen

Det er rutinerte Arne Erlandsen som leder Kvik Halden denne sesongen. Han sier til HA at både ham selv og spillerne tåler det som ble skrevet og at kritikk må være greit når man ikke presterer.

Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti har vært med på det meste i Kvik Halden. Etter lørdagens tap sa stoppkjempen til lokalavisen at han ikke syntes det fungerte å slå så mye langt som ble lagt opp til.

- Det virker jo ikke, for vi scorer ikke. Om det er pasningene eller duellspillet det er noe feil med, det vet jeg ikke, men virker, det gjør det ikke.

Lørdag reiser Kvik Halden-gjengen til Sandvika for å møte et Bærum-lag som benytter midtuken til å møte HamKam i cupens 3. runde.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form