Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Håper på 2000 tilskuere: - Vi ligger godt an, det vet vi selv, det vet alle

Dersom Nordstrand avgir poeng lørdag, kan Lyn feire opprykk med seier søndag. Bastionen mobiliserer og går for 2000 tilskuere på Bislett stadion!

Foto: norskfotball.com

- Vi ligger godt an, det vi vi selv, det vet alle. V har satt oss i en god posisjon, men det hjelper ikke hvis vi ikke gjør jobben fullt ut, sier Lyn-trener Jan Halvor Halvorsen til klubbens hjemmeside.

Veteranen er i ferd med å lede Lyn opp i 2. divisjon på første forsøk. Den tradisjonsrike Oslo-klubben har ikke tapt en eneste kamp denne sesongen og har en luke på fem poeng ned til Nordstrand tre runder før slutt.

Det betyr at dersom konkurrenten fra hovedstaden avgir poeng mot Frøya i Bergen lørdag, kan feiringen starte i Lyn-land med seier mot Ready på Bislett ett døgn senere.

Seriefinale

Dersom Nordstrand returnerer fra Flesland med seier, blir det en helt avgjørende kamp mellom nummer én og to på tabellen lørdag 16. oktober.

Thomas Holms gutter må vinne seriefinalen før Lyn avslutter mot Oppsal og Nordstrand gjester Skeid 2.

Jan Halvor Halvorsen gledet seg over borteseieren over Grorud-rekruttene mandag og ønsker minst mulig snakk om opprykk før alt - eventuelt - er i orden.

- Det har ikke vi fokus på i det hele tatt. Her gjelder det å fullføre maratonløpet, og det er ikke fullført før siste kamp 23. oktober. Vi skal nyte seieren litt før alt fokus rettes inn mot søndag, sier Halvorsen som tidligere har rykket opp hele seks ganger som trener.

Ready står med kun 15 poeng og følger Grei ned i 4. divisjon dersom de ikke slår Lyn på Bislett søndag kveld.

2000 tilskuere?

Pene 812 tilskuere var på plass da Lyn slo Stabæk-rekruttene på Bislett søndag for to uker siden.

Nå har Bastionen satt seg mål om 2000 tilskuere, og spesielt dersom Nordstrand skulle snuble lørdag, kan det bli folksomt på den ikoniske arenaen.

- Det har vært en fantastisk støtte for spillerne. Det har vært en tolvte mann med denne supportergjengen som har kommet på hver kamp. Det er veldig viktig for spillerne, så dette setter vi alle stor pris på, sier Halvorsen.

Lyn er det eneste 3. divisjonslaget som i teorien kan feire opprykk denne helgen. Fra før er Junkeren fra Bodø allerede klare for nivå tre neste sesong.

Følg oss på Twitter og Facebook for den bredeste dekningen av norsk fotball!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form