Lukk søk

Lavere divisjoner

September 1, 2022

Hanssen ferdig sju uker før seriestart: - Ikke optimalt

Husker du den gamle midtbanekjempen og landslagsspilleren Jonny Hanssen? Med under to måneder til første seriekamp forlater han nå Raumnes & Årnes.

Foto: Digitalsport

Det ble med to sesonger på Årnes stadion for Jonny Hanssen. Sent tirsdag kveld meldte 4. divisjonsklubben fra Nes på Romerike at partene er enige om å avslutte samarbeidet.

- I forhold til at sesongen snart setter i gang for alvor, er ikke tidspunktet optimalt. Men vi opplever stor interesse rundt R&Å, og arbeidet med å finne ny trener har allerede startet, uttaler Paul M. Larsen, leder i R&Å Fotball, på klubbens Facebook-side.

Nesbuene presiserer i samme melding at de takker Hanssen for innsatsen i en vært utfordrende tid for breddefotballen.

Til naboen?

Norskfotball.com vet at Hanssen en periode ikke har vært helt fornøyd med opplegget rundt 4. divisjonslaget.

Det skal også blant enkelte ha vært forskjellige oppfatninger knyttet til hva som kreves for å være en del av klubbens A-lag.

Samtidig som Hanssen forlater R&Å, jakter naboklubben FUVO ny hovedtrener etter at Tommy Grønvold takket for seg for et par uker siden. Norskfotball.com er kjent med at Hanssens navn har vært et tema på Opakermoen.

3. divisjonsklubben FUVO har vært i kontakt med flere profilerte trenernavn de siste ukene uten å få napp. I påvente av en ny sjef på sidelinjen har romeriksklubben innledet vinteren med seirer over Grei og Eidsvold IF.

Fem landskamper

49 år gamle Hanssen skaffet seg et rykte som lovende hos Mjølner i hjembyen før det ble spill for Tromsø (to perioder), Lyn, belgiske Eendracht Aalst, AGF Århus og Drøbak-Frogn.

CVen viser også fem landskamper for Norge. Siden har Hanssen jobbet som trener i Mjølner, DFI, Frognerparken, Frigg, Ready, Hasle-Løren og Løten. I fjor ledet han Raumnes & Årnes til sjetteplass i 4. divisjon i Akershus.

19. mars venter Skjetten i NM-kvalifiseringskamp for blåtrøyene fra Årnes før serien starter med bortekamp mot Lørenskog-rekruttene 28. mars.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form