Lukk søk

Lavere divisjoner

September 1, 2022

«Hadde rykket opp med bind for øynene og Donald Duck som trener»

Kan noen stoppe Lyns stadig forsterkede mannskap denne sesongen? Nei, mener flere av konkurrentene i 3. divisjon.

Foto: Digitalsport

- Lyn er selvfølgelig storfavoritt til å rykke opp fra avdelingen vår i 2022, sier Kjelsås-trener Jørgen Bjørn til norskfotball.com.

Oslo-klubben ønsker seg tilbake til norsk toppfotball og har virkelig rustet opp denne vinteren. Magnus Tvedte, Christopher Lindquist, Ole Breistøl og David Tavakoli ble alle hentet fra Obos-ligaen før kalenderen viste 2022.

Nå er også målvakten Alexander Hurlen Pedersen på plass på Kringsjå. Han har en fortid i Hønefoss, KIL, Start og KFUM Oslo og kommer nå fra islandske Kórdrengir.

- Lyn har også hentet inn en veldig flink trener som bringer mye til bordet, men den Lyn-troppen her hadde rykket opp med bind for øynene og Donald Duck som trener. Jeg forventer at Lyn cruiser ubeseiret gjennom, sier Bjørn.

Minner om Hellas

Lyn endte hele 12 poeng bak naboen Frigg og ble blant annet ydmyket i lokaloppgjøret på Majorstua i fjor høst. Nå venter en avdeling med en rekke lokaloppgjør i hovedstaden.

Lokomotiv Oslo, Skeid 2, Ready, Nordstrand, Stabæk 2, Grorud 2, Oppsal, Grei og Kjelsås 2 håper alle på godt besøkte kamper når Lyn kommer på besøk.

- Det blir en kjempemorsom gulrot for våre juniorer, sier Kjelsås-trener Bjørn.

De siste lagene i avdelingen er Sandviken, Fyllingsdalen, Os og Frøya fra Bergens-området. Grei, som innledet treningskamp-sesongen med 5-0-tap mot Grorud 2 i helgen, forventer også et Lyn-lag i toppen.

- Ut fra ambisjoner og hvor hardt det satses, er det klart Lyn skal være med helt der oppe. Men det er ingen garanti. Hellas har vunnet EM og Leicester Premier League. Alt kan skje i fotball, minner Grei-trener Markus Cham om.

Randers forlenger

I helgen ble det også klart at August Randers blir med videre i Lyn-trøya. Han var innom Sotra i 2. divisjon i fjor før han vendte tilbake til Oslo og fullførte sesongen med Kringså-laget.

Lyn presenterte også nylig en generalsponsor-avtale med Obos. Boligbyggelaget er allerede inn på sponsorsiden for klubbens damelag, men går nå også inn på herresiden.

- Obos har vært en sentral skikkelse for idretten og frivilligheten rundt om i Norge i mange år, og spesielt i Oslo har de hatt en enorm betydning for fotball og idretten generelt. At et slikt lokomotiv støtter opp om idretten er rett og slett fantastisk. Denne avtalen har stor betydning, ikke bare for Lyn, men for hele Nordre Aker. At en så sterk nasjonal merkevare som Obos knytter seg til Lyn og våre verdier tar vi som en anerkjennelse av vårt arbeid, sier daglig leder Bjørn Gohn Jønsberg til Lyns hjemmeside.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form