Lukk søk

Lavere divisjoner

February 23, 2024

«Grenseløst forelsket»-Austin til 5. divisjon: - Har imponert stort

Du har kanskje sett ham på TV? Kjærligheten tok Austin Chukwudumebi Ihezue fra Nigeria til Toten - nå er han klar for 5. divisjonsspill med Reinsvoll.

Foto med tillatelse: Reinsvoll IF

- Det ser veldig lovende ut med Austin, men akkurat nå sliter han med et vondt kne, forteller Reinsvoll-assistent Espen Myhrvold til norskfotball.com.

I TV-serien «Grenseløst forelsket», som følger nordmenn som har funnet kjærligheten på tvers av landegrensen, blir man bedre kjent med Austin Chukwudumebi Ihezue, hans kone Kristin Pedersen og deres vei mot et liv sammen i Norge.

Paret møttes på internett, giftet seg kort tid senere og Austin kunne flytte til Lena på Toten da han fikk innvilget permanent oppholdstillatelse før jul i fjor. Da kom også lille David til verden.

- Austin har nylig flyttet til Toten der han har giftet seg, og bosatt seg sammen med sin kone og nyfødte barn. På kort tid har vi blitt godt kjent med Austin og fant raskt ut at dette er en god match for begge parter, skriver Reinsvoll på sin Facebook-side.

Fra Lagos til Lena

I TV-serien kommer det frem at 31-åringen fra millionbyen Lagos var en meget lovende fotballspiller i hjemlandet før han pådro seg en stygg kneskade.

Austin har selv fortalt om uttak på yngre landslag, spill på nivå to og profilerte lagkompiser, og hvor tungt det var for ham da han skjønte skadene ødela for en mulig proffkarriere i Europa.

- Jeg var så deprimert da jeg hadde den skaden at jeg nesten begikk selvmord, men ble av min tro på Gud og min venn fra kirken min overvunnet, forteller Austin ti Oppland Arbeiderblad som også har omtalt Reinsvoll-overgangen.

- Han har imponert stort på treningsfeltet med tempo, innstilling, teknikk og finterepertoar som kan få den stødigste forsvarsspiller til å bli svimmel. I tillegg er han er fantastisk flott person som ønsker å gjøre alt han kan for å bidra til at de rundt seg både trives og lykkes - på og utenfor banen, melder 5. divisjonsklubben.

Nivå seks

Austin Chukwudumebi Ihezue trente med flere klubber i nærområdet før han endte opp i Reinsvoll.

- Selv sier Austin at han umiddelbar kjente at dette var et miljø han følte seg inkludert og velkommen i, samtidig som han også likte hvordan tempo, spillestil og nivå på treningene passer ham godt som spiller, skriver Reinsvoll.

5. divisjonsklubben fra Toten spilte nylig 3-3 mot hardtsatsende Skreia som har fått på plass både Dag Alexander Olsen og Rocky Lekaj i vinter.

Reinsvoll møter Moelven i den lokale vintereserien i storhallen på Raufoss fredag kveld, men det blir trolig uten nykommeren fra Nigeria da han sliter med kneet. Allerede 9. mars spilles sesongens første obligatoriske kamp når Ottestad venter i cupen.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form