Lukk søk

PostNord-ligaen

April 4, 2023

Gratulerer konkurrenten med opprykk: - Det er jeg ikke i tvil om

Kun ett poeng skiller den suverene duoen to runder før slutt, men Ull/Kisa-trener Steffen Landro gratulerer allerede Hødd med opprykket.

Foto: Digitalsport

Spillet langt utenfor gressmatta er i gang foran serieinnspurten i 2. divisjon. Hødd og Ull/Kisa har vært helt overlegne i avdeling 2 der Ulsteinvik-gjengen leder med ett poeng.

Kisa vant toppkampen på Jessheim for to uker siden, men da laget bare klarte 0-0 mot Asker sist, samtidig som Hødd slo Gjøvik-Lyn, er cupmesteren fra 2012 i førersetet. Det mener så definitivt også Steffen Landro.

- Nå tar Hødd det, og det er bare å gratulere Hødd med opprykket. Det er jeg ikke i tvil om. Vi er innstilt på kvalifisering og skal gjøre alt vi kan for å rykke opp gjennom den, sier Landro til Sunnmørsposten i en artikkel forfattet av tidligere AaFK-keeper Andreas Lie.

Lokaloppgjør

Spesielt nok skal både Hødd og Ull/Kisa ut i avgjørende lokaloppgjør denne helgen. Hødd reiser til Brattvåg for fylkesderby mens Ull/Kisa får besøk av Eidsvold Turn på Jessheim.

Brattvåg slo nettopp Ull/Kisa på hjemmebane nylig og har også tidligere vist at de kan slå hvem som helst på dette nivået - og da særlig på hjemmebane.

- Jeg ser ikke for meg at vi får noe hjelp av Brattvåg, sier Landro.

Etter Brattvåg-duellen avslutter Hødd hjemme mot et Tromsdalen-lag som har kun æren å spille for de siste to serierundene. Ull/Kisa flyr til Trøndelag for å møte Levanger i sin serieavslutning neste helg.

Mobiliserer

«Fasiten er enkel = Med seier i de to siste seriekampene vil Hødd være tilbake i det gode selskap og spile i Obos-ligaen fra 2023! Vi oppfordrer derfor alle som kan om å møte opp på Brattvåg stadion og støtte laget i kampen om opprykk!» melder Hødd på sin hjemmeside.

Trener Joakim Dragsten, som lørdag kan håp på hjelp fra gamle kjente i Eidsvold Turn på Jessheim, bryr seg lite om Landros uttalelser foran runde 25 av 26 som kan bli helt avgjørende.

- Jeg forstår at han prøver å flytte presset over på oss. Vi har fokus på oss selv og skal vinne de to siste kampene, sier Dragsten.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form