Lukk søk

Lavere divisjoner

April 27, 2023

Gratis å se Fløya: - Lettere å fylle stadion

På flotte Fløya Arena koster det ikke lenger 100 kroner å se grønntrøyene score mål i 3. divisjon - alle slipper inn gratis!

Foto: norskfotball.com

- Nå kan alle komme på kamp. Dersom ungen har lyst til å dra på kamp, trenger man ikke tenke på det blir et økonomisk spørsmål, sier daglig leder Rune Brustad til Nordlys.

Forrige sesong måtte tilskuerne betale 100 kroner for å komme inn på Fløya Arena der arrangøren blant annet kan tilby sitteplasser under tak. I 2023 er prisen altså null kroner.

- Dette gjør det lettere å fylle stadion. Det er mange barn i Fløya som vil se A-laget. Det koster ingenting. Det er perfekt å kunne ta med seg familien, samle familiemedlemmer til å komme. Vi er spente på å se effekten. Vi skal i hvert fall øke oppslutningen, lover Brustad.

God start

I 3. divisjon har Fløya åpnet med sju poeng på sesongens tre første kamper. Etter en målløs serieåpning mot Skånland, ble det 2-0-seier hjemme over Hammerfest.

Ifølge fotball.no ble kampen sett av 135 tilskuere. Det er trolig over snittet fra forrige sesong på Tromsø-lagets hjemmekamper. Grønntrøyene fulgte opp den fine starten med en meget sterk 1-0-seier borte mot Asker sist serierunde.

Søndag er det Skeid 2 som kommer på besøk til Fløya Arena med mulighet for årsbeste også på tribunen.

Det er tre lokale sponsorers økonomiske bidrag som har ført til at 3. divisjonsklubben dropper inngangspengene. Ifølge Nordlys hadde Fløya rundt 70.000 kroner i billettinntekter i 2022.

600 tilskuere?

Ken Stian Olsen i Mack er en av sponsorene som har gått inn med midler i Fløya for å sikre gratis inngang. Han håper det skal sørge for at de 600 setene på hjemmebanen fylles opp minst én gang i løpet av sesongen.

Norskfotball.com har tippet Fløya på sjetteplass i 3. divisjon avdeling 6 denne sesongen bak Follo, Asker, Nordstrand, Lørenskog og Mjølner.

Trener Mikkel Raimo Johnsen sier til Nordlys at målet er å ende topp tre som beste lag fra Nord-Norge i avdelingen. Det betyr at man må holde blant andre Mjølner bak seg.

- Vi har jo også lyst til å være med å kjempe om opprykket. Vi skal i hvert fall være gode her på Fløya Arena, sier han.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form