Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Gneist før bunnduellen: - Vi er ikke på 3. divisjonsnivå enda

Ni kamper i 3. divisjon har resultert i kun én seier og fire fattige scoringer for nyopprykkede Gneist som selv erkjenner at de ikke har klart å ta nivået foreløpig.

Foto med tillatelse: Tom Morken

- Vi er ikke på 3. divisjonsnivå enda. Målet blir å fortsette å spille gode kamper, være konkurransedyktige i kampene vi spiller, og se om vi kan bli såpass god på et tidspunkt at vi for eksempel setter de store sjansene vi kommer til.

Det sa Kristian Andersen til klubbens hjemmeside etter helgens 3-0-tap mot Grorud-rekruttene i Oslo.

Del én av to viktige kamper mot de to andre lagene under streken i 3. divisjon avdeling 1 endte med et knusende tap.

Utsatt duell

Allerede onsdag venter nok en match Gneist helst bør ha tre poeng i når Skjetten kommer til Bergen. Matchen skulle opprinnelig vært spilt 11. juni, men måtte utsattes grunnet et kansellert fly.

Siden den gang har Skjetten sikret seg sesongens første seier da naboen Skedsmo ble slått i helgen.

Gneist står fortsatt med sin ene seier mot Ullern 2 og har nå hele sju tap på rad. På disse kampene har også Andersens gutter scoret kun to mål.

- Det aller mest gledelige i dag er at Andreas Fleten (2006-modell) er vår beste spiller i sin andre kamp fra start i 3. divisjon. Han er uredd og tør å bruke sine offensive egenskaper for laget vårt. Vil du se mer av han, og kanskje støtte guttene, så er det ny kamp allerede kommende onsdag hjemme mot Skjetten klokken 1730 på Liland, sa Andersens etter helgens tap.

Hjemmekamp fire

En liten trøst for Gneist-gjengen er at hele seks av ni kamper så langt er spilt på bortebane. Nå venter tre strake hjemmekamper på Liland mot Skjetten, Frigg og Stabæk 2.

Romerikes Blad skrev i helgen at Skjetten tok sin første seier siden 24. september i fjor da Skedsmo ble slått 1-0.

- Det var viktig å bare få den første seieren og en liten «go» i gruppa. Det er deilig og jeg tror vi kan rade opp med flere seire framover, sa trener Kai Holt til RB.

Avspark på Liland kunstgress onsdag er klokken 17:30.  

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form