Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Glimt-sko reddet Sotra: - Heldigvis gikk kampen bedre enn reisen!

Glimt-sko som ikke var med til Oslo og en sportsbutikk som åpnet dørene selv på en søndag ble redningen da Sotra-gjengen landet i Bodø uten fotballsko.

Foto med tillatelse: Sotra Sportsklubb Fotball

- Heldigvis gikk kampen bedre enn reisen, sier Sotra-leder Andreas Sagstad til norskfotball.com.

2-0-seieren over Junkeren i Nordlandshallen sendte Renate Blindheims gutter opp på en sterk fjerdeplass i PostNord-ligaen avdeling 2 kun tre dager før cupfesten hjemme mot Vålerenga.

Men det var ingen selvfølge da Sotra-leiren landet i Bodø søndag uten kassen med utstyr der spillernes fotballsko var plassert.

Aldri igjen

Klubbens støtteapparat og administrasjon kastet seg rundt og fikk både ventet og uventet hjelp da kassen sto igjen i Oslo på ruten Bergen-Oslo-Bodø.

Motstanderen Junkeren bidro med flere par, serieleder Bodø/Glimt lånte ut sko som ikke var med på A-lagets reise til Oslo og til og med en sportsbutikk i Bodø låste opp dørene selv om det var søndag.

- Det var bare å hive seg på telefonen til bekjente i Glimt, Junkeren stilte opp og vi kjøpte et par på Sport1-butikken, sier Sagstad.

Han forteller at klubben fra nå av vil be spillerne ta med fotballsko som håndbagasje for å unngå at noe lignende skjer igjen.

- Vi har nok vært litt naive de siste to sesongene og alltid sendte skoene i en egen kasse når vi flyr. Det har gått fint helt til i går, sier han.

Sterk seriestart

Frederic Falck scoret begge målene med lånte fotballsko i Nordlandshallen og sendte Sotra opp på en fin fjerdeplass kun dager etter Sandnes Ulf ble slått i cupen og foran møtet med Vålerenga.

Allerede i helgen var det solgt 500 billetter til oppgjøret på Sotra stadion. Gjestene har fått tildelt 100 billetter og har satt opp buss som reiser fra hovedstaden tidlig onsdag morgen for å få med seg 3. rundekampen.

- Spenningen i bussen på vei fra Bislett til Intility Arena var til å ta og føle på, og på den andre kula sto det Sotra, meldte Vålerenga da 3. runde ble trukket etter lagets 2-1-seier over Lyn.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form