Lukk søk

Lavere divisjoner

January 16, 2024

Gamle RBK-helter samles i 4. divisjon: - Vi har knapt kommet over sjokket

Pål André Helland tar med seg sin gamle Rosenborg-lagkamerat Anders Konradsen til 4. divisjonsklubben KIL/Hemne.

Foto: Digitalsport

- Det er ikke småtteri til spillere som signerer for KIL/Hemnes herrelag for tiden, slår klubben selv fast på sin hjemmeside.

Og det er det vanskelig å være uenig i. Nylig ble det klart at Pål Andre Helland vender tilbake til moderklubben på Kyrksæterøra etter å ha flyttet tilbake til Trøndelag for å bli en del av trenerteamet i Ranheim.

Nå har også Anders Konradsen, en annen tidligere Rosenborg-spiller, bestemt seg for å slå følge og bli KIL/Hemne-spiller.

- Vi gleder oss til å se deg boltre deg i grønne og hvite striper, melder klubben.

Landskamper

Konradsen la opp etter 2022-sesongen i Bodø/Glimt og har siden jobbet som heltidsansatt talentspeider for forrige sesongs seriemester.

Den jobben skal han nå kombinere med å spille 4. divisjonsfotball på Kyrksæterøra. I tillegg til to perioder i Glimt spilte Konradsen også for Rosenborg, Strømsgodset og franske Rennes.

I tillegg har midtbanespilleren åtte landskamper for Norge samt fire seriemesterskap og tre cupfinaler med Rosenborg - som Helland!

- Vi har knapt kommet over sjokket og gleden etter at Pål André Helland forrige uke signerte for gamleklubben, før en av hans lagkamerater i suksesstiden i RBK følger etter, skriver KIL/Hemne.

Damene best

På Kyrksæterøra er det damelaget som har fått mest oppmerksomhet de siste årene. KIL/Hemne-jentene spilte i fjor på nivå to og endte på en fin femteplass i grunnspillet.

Herrene holder til nede i 4. divisjon etter en periode i både 2. og 3. divisjon tidlig på 2000-tallet.

I fjor endte laget på åttendeplass i den ene av to avdelinger i Trøndelag bak både Strindheim 2 og Alvdal. Med de ferske stjernesigneringene, bør det være mulig å hevde seg i motsatt ende av tabellen på Trøndelag Sparebank Arena.

Og serieåpningen? Den spilles 15. april borte mot Hellands arbeidsgiver Ranheim 2!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form