Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Uten poengtap etter comebacket: - Har naturligvis en god del av fortjenesten

Etter syv års fravær gjorde FC Hulløy Bodø i vår comeback i seriesystemet - nå er laget klare for opprykk til 4. divisjon uten et eneste poengtap!

Foto med tillatelse: Ivar Olsen

11 seirer av 11 mulige i 5. divisjon Salten la grunnlaget for en solid høst i sluttspillet der FC Hulløy Bodø, klubben som er mest kjent for futsal, har vært helt overlegne.

Fotballbyen Bodø handler om mer enn Glimt med både Junkeren klare for 2. divisjon og Hulløy klare for spill i 4. divisjon. Hulløy-sjef Arne Skoglund kunne starte feiringen med svarte røykbomber da Saltdalkameratene ble slått 2-1 på Aspmyra 20. september.

Ifølge Hulløys Facebook-side var vitnene til avansementet i seriesystemet 37 mennesker og én hund.

- Vi er en av veldig få klubber i 5. divisjon som fortsatt ikke har avgitt poeng, sier Skoglund til norskfotball.com.

Takker Skindlo

Matchvinner i opprykksmatchen var det tidligere stortalentet Adrian Skindlo. Landslagsspilleren i futsal står ifølge fotball.no med 23 mål på 13 kamper i 5. divisjon. I sommer spilte han fire kamper for Meløy i 4. divisjon og scoret der åtte mål.

I tillegg har det blitt sju nettkjenninger på fem matcher i eliteserien i futsal for Hulløy Bodø.

- Adrian kom inn det siste kvarteret mot Saltdalkameratene. Han har naturligvis en god del av fortjenesten for at vi har hatt en sesong av dette kaliberet, sier Skoglund.

Hulløy Bodø-suksessen kommer etter åtte års fravær fra seriesystemet. I 2014 ble laget nummer fire i 4. divisjon og var tilbake først i vår.

- Det gjør prestasjonen enda mer solid, sier Skoglund.

To kamper gjenstår

Etter at opprykket var sikret fortsatte Hulløy Bodø seiersmarsjen med 3-0-seier over Røst på Aspmyra. Nå gjenstår kampene mot Værøy og Innstranda 2, begge på hjemmebane, i det som kan ende med en helt perfekt sesong.

Arne Skoglund ble en del av Hulløy-prosjektet i 2010. Avisa Nordland skrev tidligere i år at bussjåføren står bak det aller meste som skjer i klubben gjennom sin rolle som styreleder.

- Det er definitivt mye mer enn det, sier Skoglund selv til Avisa Nordland om styreleder-vervet.

- Min rolle er absolutt alt som tenkelig skjer i en futsalklubb. Har jeg ferie i 14 dager fra busskjøring, går dagene ofte til å spise, jobbe og sove. Det er ikke uvanlig at jeg jobber 18 timer i døgnet med dugnad.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form