Lukk søk

Lavere divisjoner

August 10, 2021

Friggs skremmeskudd: - Man kan vel trygt si det var overbevisende

Foran øynene på rivalen Lyns utsendte, feide Frigg over en annen seriefavoritt Fana. Oslo-laget overrasket også seg selv med den råsterke prestasjonen.

I 3. divisjon avdeling 4 er det Fana, Lyn, Lysekloster og Frigg som har blitt trukket frem som de fire store opprykkskandidatene. Skal man vurdere ut fra Friggs 6-1-seier over Fana i helgens serieåpning, ser det meget bra ut for gjengen fra Majorstua.

- Man kan vel trygt si det var overbevisende ja, sier nykommer Knut-Jørgen Rørnes Evensen.

- Ser dere enda bedre ut enn dere trodde selv før seriestart?

- Ja. Vi er litt overrasket over vår egen prestasjon, men vi var gode mot KFUM i cupen også. Jeg tror dette blir et veldig spennende år. Klarer vi å gjenskape dette blir det bra, vi har et høyt toppnivå, men det kan svinge litt.

Sterke Vital Curtis Kaba og Per Erik Forgaard sørget for en fortjent 2-0-ledelse tidlig før Kaba satte inn sitt andre sekunder før pause. Og da samme mann kun minuttet etter hvilen banket inn sitt tredje og Friggs fjerde virket kampen avgjort.

6-1!

Topptippede Fana reduserte, men innbytter Ulrik Ferrer satte inn 5-1 før Pape Bouna Ndiaye avsluttet maktdemonstrasjonen. Og det foran øynene på Lyns trenerteam samt et par av spillerne.

- Jeg har en kompis som spiller i Lyn som var på kampen. Han sa det så ganske så overbevisende ut. Det blir spennende å møte Lyn og de andre topplagene fremover, sier Rørnes Evensen.

Lyn fikk sin serieåpning mot Årdal utsatt og brukte helgen til å slå Råde 5-2 i en treningskamp. Lysekloster møtte et ungt Sogndal 2 i premieren og vant 7-0. Allerede til helgen er det ny toppkamp i vest da Lyn besøker Lysekloster.

Går for opprykk

I en kort sesong med kun 13 seriekamper, er en god start helt avgjørende. Mens Lyn skal ut i en av høstens tøffeste kamper til helgen, tar Frigg-gjengen den korte turen til Gressbanen for å møte Ready.

- Vi slo dem ganske greit i en treningskamp for to-tre uker siden men de holdt Strømsgodset i 80 minutter i cupen så vi kan ikke forvente at det skal gå like greit nå, sier Evensen.

- Er det opprykk dere går for nå?

- Ja, det er vel det man går for. Men det blir spennende å se utover i en tøff avdeling med flere sterke lag.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form