Lukk søk

Lavere divisjoner

October 1, 2021

Forren klar for 4. divisjonsklubb: - Vil tilføre oss mye

På breddefotballens Deadline Day slår 4. divisjonsklubben Eide og Omegn FK til med hele sju nye signeringer. Den mest kjente av dem: midtstopper Vegard Forren.

Foto: Digitalsport

Onsdag 11. august, to dager etter det mye omtalte nachspielet på Brann stadion, ble Vegard Forren og Brann enige om å avslutte kontrakten etter 36 kamper i den røde drakta.

Nå har 33-åringen meldt overgang til 4. divisjonsklubben Eide og Omegn FK.

- Vegard er en av syv nye spillere vi har signert i dag. Det er en spiller som vil utfylle stallen vår og gi våre unge spillere en del input. Vi opplever at Eide og Omegn er en attraktiv klubb som stadig vekk tiltrekker seg nye spillere, sier styreleder Wiggo Kanck til norskfotball.com.

- At Vegard også ønsker å fortsette med fotball på et lavere nivå, og da hos oss, syns vi er veldig hyggelig.

Merittert

I 4. divisjon på Nordmøre blir Forren selvsagt det den klart mest meritterte spilleren med tre perioder bak seg i Molde, opphold i Southampton og Brighton samt over 30 landskamper for Norge.

- Vegard har ikke hatt noen spesiell forbindelse eller tilknytning til klubben vår, men Nordmøre Fotballkrets er ikke så stor. Vi kjenner hverandre her, sier Kanck.

Han forteller at Forren foreløpig ikke har trent med Eide og Omegn, men at stopperen er spilleklar fra og med i dag og raskt vil få møte sine nye lagkamerater. Debuten kan komme på fredag borte mot Dahle.

- Først skal han få møte stallen, hilse på dem og bli kjent med guttene, sier styrelederen.

Ingen dyr signering

Eide og Omegn ligger som nummer av 10 av 12 lag i 4. divisjonsavdelingen i Nordmøre og Romsdal. Med Forren samt andre forsterkninger på vei inn, er det et klart mål å komme seg vekk fra bunnstriden.

- Det er klart Vegard vil tilføre oss mye og være en solid forsterkning. Det er det ingen tvil om. Vi er kjempeglade for at han valgte oss. Jeg vil tro det er flere klubber som har snakket med ham den siste tiden uten at jeg har kjennskap til det, sier Kanck.

- Blir Forren en dyr mann for dere?

- På ingen måte. Vegard blir behandlet på lik linje med resten av spillerne våre.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form