Lukk søk

PostNord-ligaen

September 1, 2022

Forren kan bli Træff-spiller: - Blir avklart om ikke lenge

Vegard Forren var centimetre fra å bli matchvinner i sluttminuttene da han tok på seg Træff-drakten for første gang fredag kveld.

Foto: Digitalsport

Træff-trener Petter Sjøholm bekreftet overfor norskfotball.com fredag at Forren var hentet inn på prøvespill for å vise seg frem i byen der han har herjet en rekke ganger for storebror Molde.

I snøværet fikk midtstopperen 90 minutter mot Aalesund 2 i oppgjøret som endte 1-1 etter en sen utligning fra gjestene.

- Han er på prøve, sier Sjøholm.

- Er Forren en dere håper å signere?

- Vi får se. Det blir nok avklart om ikke lenge.

Fra 4. divisjon

Forren ble enig med Brann om å avslutte kontrakten to dager etter det mye omtalte nachspielet på klubbens arena i august i fjor. Senere dukket han overraskende opp i 4. divisjonsklubben Eide og Omegn FK på Nordmøre.

- At Vegard også ønsker å fortsette med fotball på et lavere nivå, og da hos oss, syns vi er veldig hyggelig, sa styreleder Wiggo Kanck til norskfotball.com.

Stopperen med 30 landskamper for Norge og proffopphold i Southampton og Brighton på CVen, bidro til at Eide og Omegn fikk fire lag bak seg på tabellen etter en dramatisk sluttspurt.

Nå kan altså Forren være på vei tilbake til Molde by og nyopprykkede Træff. Det siste som skjedde i fredagens treningskamp mot AaFK-rekruttene var at 35-åringen misset en enorm sjanse til å bli matchvinner på første forsøk.

Molde-nykommere

Træff-trener Sjøholm har rekruttert fra storebror Molde denne vinteren. Simen Beck, Jacob Bolsø og Thomas Nikolai Nyheim er alle hentet fra MFK-systemet.

- Det har vært en god start til tross for noen økter med snøballkrig. Det har vært flere fantastiske økter, spesielt inne i Akerhallen, men også et par meget gode på Reknes, sier treneren til Træffs hjemmeside.

Det har vært en innholdsrik uke for Sjøholm som nylig ble valgt ut til å delta på UEFA A-lisenskurs i regi av NFF sammen med blant andre Erik Mykland og Thomas Myhre.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form