Lukk søk

Lavere divisjoner

November 28, 2023

Forlenger med Vindbjart: - Mål å bli divisjonens toppscorer

Emil Grønn Pedersen går på en ny sesong i Vindbjart med mål om å score flest mål i 3. divisjon.

Foto med tillatelse: Vindbjart FK

Ifølge statistikken på NFFs egne sider var det Ulrik Ferrer som scoret flest mål i de seks 3. divisjonsavdelingene denne sesongen. Frigg-spissen sto bak hele 41 nettkjenninger.

Eik Tønsbergs Julius Myrbakk fulgte nærmest med pene 35 scoringer, som nå har gjort ham aktuell for blant annet Sandefjord, mens Lyseklosters Alexander Dang og Eidsvold Turn-spissen Vital Curtis Kaba scoret 34 mål hver.

Neste sesong har Emil Grønn Pedersen satt seg som mål å bli toppscorer i 3. divisjon, melder Vindbjart FK.

- Vi er veldig glade for å ha målgarantisten Emil Pedersen med oss også i 2024. Han har satt seg som mål å bli divisjonens toppscorer. Emil har masse erfaring fra spill på høyere nivå, og vil garantert være en viktig brikke i neste års lag. Vi ønsker lykke til med ny sesong, skriver klubben.

I Start

Pedersen har vært innom en rekke klubber og spilte for Frigg i Oslo før han vendte tilbake til Vindbjart sommeren 2019 hvor det ble 11 mål på 13 kamper.

I april 2021 fikk spissen sjansen i Start etter et vellykket prøvespill. Pedersen er sønn av tidligere Start-spiller Steinar Pedersen og barnebarn av Start-legenden Erik Ruthford Pedersen.

Han avsluttet sesongen på lån i Fløy og spilte også store deler av 2022-sesongen for 2. divisjonsklubben. Pedersen avsluttet Start-oppholdet i sommer og vendte da tilbake til Vindbjart og Vennesla.

Der ble det ti mål på ti kamper der Vindbjart til slutt endte på en sjetteplass i avdelingen som ble vunnet av Eik Tønsberg.

«Sjokkovergang»

Da Pedersen i høst vendte tilbake til Vindbjart, omtalte lokalpressen i sør det som en «sjokkovergang» og Vennesla Tidende skrev at spissen takket nei til 1. divisjonsklubber.

- Det har betydd utrolig mye å spille for Start. Jeg er vokst opp med å gå på stadion for å se pappa spille og gått på treninger sammen med farfar hele oppveksten, sa Pedersen da til Starts hjemmeside.

Hvilke lag Pedersen og Vindbjart skal møte neste sesong blir klart helgen 8. desember.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form