Lukk søk

Obosligaen

September 1, 2022

Forlater Blink: - Har respekt for deres valg

Matushan Sandrakumar og Håvard Lorentsen har terminert sine avtaler med kriserammede Stjørdals-Blink. Sistnevnte er allerede klar for Levanger.

Foto: Digitalsport

- Det er to solide spillere, men også to flotte personer som nå ikke lengre blir å se i garderoben eller på banen for oss. Det er synd, samtidig har vi respekt for deres valg. Begge to har vært gode eksempler på hva en Blink-spiller er og skal være. Vi ønsker begge lykke til videre i karrierene sine.

Det sier Stjørdals-Blink-trener Snorre Lillebo til klubbens hjemmeside få timer foran mandagens hjemmekamp mot Start.

Nest sist

Trønderne ligger nest sist i Obos-ligaen foran den 12. serierunden og sliter voldsomt med økonomien. Blink har tilbudt troppen nye kontrakter med lavere lønn, men dette ble avslutt av spillergruppen.

- Styret har gitt spillerne et tilbud om nye kontrakter, som i realiteten betyr et så stort lønnskutt at det hadde blitt en umulig situasjon for oss å gjennomføre i praksis, meldte spillergruppen i en felles uttalelse før helgen.

- Spillergruppa har vurdert dette forslaget nøye og ser at dette blir svært krevende å få til. Grunnet at spillerne må ta hensyn til økonomiske forpliktelser som boliglån, husleie, studiegjeld, forsørgeransvar for barn, felles økonomi med samboer mm. Ved å gå for et slikt kutt vil flere spillere sette sin egen private økonomi i en svært sårbar situasjon, da flere er avhengig av sin inntekt fra klubben. Noe som gjør dette til et umulig dilemma for hver enkelt spiller, meldte de videre.

Nå har altså de to første spillerne forlatt klubben.

Til Levanger

Matushan Sandrakumar kommer fra Vålerenga-systemet og har siden vært innom Strømmen, Bærum og Levanger. Hvor backen fortsetter karrieren denne gang, er ennå uvisst.

Håvard Lorentsen er allerede klar for Levanger. Han har allerede 66 kamper for PostNord-ligaklubben og vender nå tilbake til Moan etter et opphold i Blink.

- Jeg ser frem til det kommende året med LFK. Jeg har fulgt med og ser det positive som skjer i klubben! Jeg var med på laget som var med i nedrykket fra OBOS-ligaen, og har veldig lyst til å bidra med å få LFK opp i OBOS-ligaen igjen, sier Lorentsen til klubbens hjemmeside.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form