Lukk søk

Lavere divisjoner

January 6, 2022

Før avspark: Tidenes trenerduell i 3. divisjon, hvem er best i sør og KIL-opprykk?

Vi nærmer oss november med spenning i topp og bunn i alle divisjoner! I 3. divisjon kan mye bli avgjort denne helgen der blant annet Eik Tønsberg og Frigg kan sikre en festlig kveld.

Foto: Digitalsport

Eliteserien:

Viking - Lillestrøm

Den sjuende lørdagskampen på rad for LSK! Det nyopprykkede mannskapet lå lenge an til en overraskende medalje, men har falt ned til sjetteplass med kun én seier på de siste fem kampene. Og på veien opp til topp tre-plasseringene må LSK forbi både dagens motstander Viking og ikke minst Rosenborg. Her er laget i tillegg svekket da Igoh Ogbu, Kaan Kairinen, Gjermund Åsen og Thomas Lehne Olsen ikke ble med til Stavanger. Sistnevnte er syk og kommer etter dersom han blir frisk, men ingenting tyder på det i går ettermiddag. Det meste går på skinner hos medaljejagende Viking for tiden, og i dag byr klubben blant annet på lansering av ny låt, oktoberfest og fanzone. Patrik Gunnarsson er tilbake fra karantene.

Vikings tre siste kamper:

Molde - Viking 2-2
Viking - Sandefjord 2-1
Strømsgodset - Viking 0-1

LSKs tre siste kamper:

LSK - Tromsø 1-2
Sarpsborg - LSK 2-1
LSK - Kristiansund 0-0

Odds:

Norsk Tipping: 1,75 - 3,95 - 4,00
Coolbet: 1,75 - 4,50 - 4,20

Vårt tips: H

Obos-ligaen:

Jerv - Start

Lokaloppgjør i sør der Jerv for tiden kan kalle seg storebror. Hele 16 poeng skiller de to lagene som har utkjempet flere viktige dueller de siste årene etter at Grimstad-klubben kjempet seg opp på nivå to. Trener Arne Sandstø har gått ut i forkant av oppgjøret og meldt at dette er dagen der byen bør vise at det setter pris på å ha et topplag i Obos-ligaen med å fylle tribunene på Levermyr. Seks runder før slutt har Jerv ett poeng opp til Aalesund på direkte opprykksplass selv med kun én seier på de fem siste kampen. Noen mil lenger sør begynte Start-fansen plutselig å snakke om opprykk igjen etter 3-0-seieren over Grorud onsdag da det nå skiller fire poeng opp til kvalifisering og seks ned til nedrykksplass.

Jervs tre siste kamper:

Sogndal - Jerv 1-1
Jerv - Ranheim 2-1
Ull/Kisa - Jerv 0-0

Starts tre siste kamper:

Start - Åsane 1-1
Stjørdals-Blink - Åsane 2-2
Start - Grorud 3-0

Odds:

Norsk Tipping: 2,10 - 3,70 - 2,90
Coolbet: 2,15 - 3,65 - 3,33

Vårt tips: U

PostNord-ligaen:

Fløya - Kongsvinger

Blir dette dagen Kongsvinger definitivt tar steget tilbake til nivå to? Med en overlegen målforskjell trenger KIL ett poeng på de fire siste kampene for å sikre opprykket, men alt tyder på at tre kommer i dag. 19-2-1 og 77-21 i målforskjell er en maktdemonstrasjon av Eirik Mælands gutter. På de seks siste oppgjørene har laget scoret utrolige 30 mål! Her stiller KIL uten midtstopper Matias Aadnøy som pådro seg en korsbåndsskade mot Asker onsdag og blir uten lenge. Fløya kan i teorien fortsatt berge plassen i PostNord-ligaen, men med kun to seirer på 22 kamper så langt ser det mørkt ut for grønntrøyene som uansett kan ta med seg at de har hevet seg fra den katastrofale fjorårssesongen.

Fløyas tre siste kamper:

Fløya - Brattvåg 4-3
Tromsdalen - Fløya 6-0
Fløya - Bærum 1-2

KILs tre siste kamper:

Brattvåg - KIL 0-4
KIL - Kvik Halden 7-0
KIL - Asker 3-1

Odds:

Norsk Tipping: 12,50 - 9,50 - 1,06
Coolbet: 19,00 - 10,00 - 1,09

Vårt tips: B

Norsk Tipping-ligaen:

Eik Tønsberg - Flint

Wow, for en godbit vi får på Tønsberg Gressbane i dag! Tønsberg mot Tønsberg, Eik mot Flint, Ronny Johnsen mot John Arne Riise. Flint på sjuendeplass har i praksis kun æren å spille for her, men den store breddeklubben har garantert lyst til å ødelegge for Eik. 2-2 mot FFK-rekruttene sist var nok til å ta tilbake tabelltoppen da Ørn Horten sviktet hjemme mot Oppsal. Med flyt i de andre resultatene kan Eik i teorien rykke opp med seier her. Mot Ørn sist hjemmekamp møtte 1847 tilskuere - i dag tror Eik-ledelsen det kommer over 2000! Det er såpass trøkk i forkant av «best i by'n»-duellen at Eik har gått ut i lokalavisen med oppfordring om å kjøpe billett på forhånd og la bilen stå. Og dagen etter de to Champions League-vinnerne møtes på benkene i Tønsberg? Manchester United mot Liverpool på Old Trafford.

Eiks tre siste kamper:

Mjøndalen 2 - Eik 0-1
Eik - Ørn Horten 1-2
FFK 2 - Eik 2-2

Flints tre siste kamper:

Follo - Flint 0-2
Strømsgodset 2 - Flint 1-2
Flint - Pors 1-3

Odds:

Norsk Tipping: 1,47 - 4,50 - 4,60
Coolbet: 1,55 - 4,75 - 4,45

Vårt tips: H

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form