Lukk søk

Lavere divisjoner

January 6, 2022

Før avspark: Siste Strømmen-sjanse, nedrykksduell og ny KIL-seier?

3. divisjon rundet av sesongen forrige helg, men de neste ukene er det nivå to og tre som skal avgjøres der mye fortsatt ikke er avgjort både i topp og bunn!

Foto med tillatelse: Digitalsport

Obos-ligaen:

Raufoss - Strømmen

Ny finale for Strømmen som selv uttalte de måtte vinne alle de fire gjenstående kampene etter nederlaget borte mot Start forrige fredag. Bunnlaget kom godt ut av første prøvelse med 2-1-seier i lokaloppgjøret mot Ull/Kisa mandag - kun sesongens tredje triumf. Bortemøtet med Raufoss er nest ut der tre poeng kan gi laget en ekstra livbøye og kontakt med Grorud, Ull/Kisa og Stjørdals-Blink. Hjemmelaget Raufoss er fratatt ett poeng denne uken etter at Håkon Hammer skulle sonet karantene da han spilte bortekampen mot Sogndal. Med tre kamper igjen å spille åtte poeng opp til kvalifisering og fire poeng ned til kvalifiseringen i motsatt ende. At Strømmen MÅ vinne gir grunnlag for en underholdende kamp!

Raufoss' tre siste kamper:

Bryne - Raufoss 3-1
Raufoss - Ranheim 0-4
HamKam - Raufoss 2-1

Strømmens tre siste kamper:

Strømmen - Sogndal 0-2
Start - Strømmen 3-2
Strømmen - Ull/Kisa 2-1

Odds:

Norsk Tipping: 1.52 - 4,30 - 5,00
Coolbet: 1,45 - 4,75 - 7,15

Vårt tips: H

Obos-ligaen:

Stjørdals-Blink - HamKam

HamKam er 99,99 prosent klare for Eliteserien og ser ikke på denne kampen som en de MÅ vinne selv om Kjetil Rekdal er tydelig på at målet er ni poeng på de tre siste kampene. Derfor fikk heller ikke Hamkam-spillerne feire opprykket slik man kanskje ønsker mandag kveld etter 2-1-seieren over Raufoss. Kristian Lønstad Onsrud og Steinar Strømnes mister Blink-kampen med karantene, og det kan muligens også bli flere endringer på laget da HamKams andrelag spiller en helt avgjørende kamp i 4. divisjon på Lillehammer søndag. Stjørdals-Blink kommer fra den dramatiske hendelsen på Fosshaugane mandag der Sogndals Emil Palsson falt om og kampen ble avbrutt. Med én kamp mindre spilt enn konkurrentene, ligger trønderne under streken på samme poengsum som Ull/Kisa og to poeng bak Grorud.

Blinks tre siste kamper:

Raufoss - Stjørdals-Blink 5-2
Stjørdals-Blink - Ull/Kisa 0-0
Stjørdals-Blink - Jerv 2-2

HamKams tre siste kamper:

HamKam - Ranheim 3-0
Ull/Kisa - HamKam 0-0
HamKam - Raufoss 2-1

Odds:

Norsk Tipping: 3,45 - 3,65 - 1,90
Coolbet: 4,45 - 4,40 - 1,77

Vårt tips: U

PostNord-ligaen:

Asker - Kongsvinger

3. divisjon er ferdigspilt, men på nivået over ruller fotballen også de kommende to helgene. Kongsvinger er på mange måter for så vidt også ferdigspilt da opprykket for lengst er sikret, men KIL ønsker å fullføre med stil. 21-2-1 er en råsterk rekke fra den tradisjonsrike klubben som har åtte seirer på rad før turen til Føyka. Disse to lagene møttes i en utsatt kamp for så sent som to uker siden der KIL vant 3-1. To serierunder før slutt er det allerede klart at Asker blir nummer tre i sin avdeling - ett hakk ned fra i fjor da laget spilte kvalifisering om opprykk til nivå to. Skjebnen ble endelig beseglet i helgen med 3-3-kampen hjemme mot Brattvåg der gjestene ledet 3-1 og Asker berget poeng først på overtid.

Askers tre siste kamper:

KIL - Asker 3-1
Alta - Asker 3-1
Asker - Brattvåg 3-3

KILs tre siste kamper:

KIL - Asker 3-1
Fløya - KIL 0-3
KIL - Bærum 4-0

Vårt tips: B

PostNord-ligaen:

Fløy - Nardo

I sør møtes to lag som ligger under streken i PostNord-ligaen avdeling 2. Fløy må vinne begge sine gjenstående kamper for å ha noe som helst håp om å berge plassen med fem poeng opp til Fram Larvik over streken, mens Nardo ligger tre poeng bedre an. Fløy gikk mot tre meget viktige poeng mot nettopp Fram Larvik lørdag, som kunne gitt en skikkelig boost i kampen for ny kontrakt, men vestfoldingene utlignet på overtid. Sørlendingene står med tre strake kamper uten tap etter at gamletreneren Joey Hardarson returnerte til øya. Cupaskeladden Nardo står med fire tap på rad etter at Odd-rekruttene ble for sterke mandag. Dette blir en duell mellom to lag som begge må vinne samtidig som de må håpe Øygarden tar seg av Fram Larvik i vest.

Fløys tre siste kamper:

Fløy - Kjelsås 2-2
Fløy - RBK 2 2-1
Fram Larvik - Fløy 1-1

Nardos tre siste kamper:

Nardo - Øygarden 2-3
Vard - Nardo 2-0
Nardo - Odd 2 1-3

Vårt tips: U

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form