Lukk søk

Lavere divisjoner

October 1, 2021

Før avspark: Rivalduell i Oslo, toppkamp i vest og hovedstadsderby

Fotball på alle nivåer i Norge også denne helgen der kampene som starter fra klokken 16.00 lørdag og utover igjen får lov til å fylle tribunene! Hvor mange tar turen til Åråsen?

Foto: Digitalsport

Eliteserien:

Lillestrøm - Tromsø

Nok en lørdagskamp for LSK som denne gang kan invitere til gjenåpningsfest på Åråsen! LSKs tre siste kamper har alle endt 3-2 dersom vi tar med onsdagens cupseier etter ekstraomganger på Grorud. Selv om kampen ble lang, fikk Geir Bakke hvilt flere spillere mot Obos-laget. LSK tapte sist hjemmekamp mot Brann, og møter faktisk her et lag som tar flere poeng på tur enn hjemme i nord. Alle TILs tre seirer i Eliteserien har kommet på bortebane i år. Men lokalpressen i Tromsø melder om en redusert tropp lørdag da Zdenek Ondrasek, Anders Jenssen og Lasse Nilsen alle blir igjen hjemme. Heller ikke tidligere LSK-spiss Ebiye Moses er med da han fortsatt ikke har returnert fra Nigeria.

Lillestrøms tre siste kamper:

Mjøndalen - Lillestrøm 1-2
Lillestrøm - Brann 2-3
Odd - Lillestrøm 2-3

Tromsøs tre siste kamper:

Tromsø - Bodø/Glimt 2-3
Rosenborg - Tromsø 3-2
Tromsø - Brann 1-1

Odds:

Norsk Tipping: 1,60 - 4,00 - 5,00
Coolbet: 1,75 - 4,00 - 4,80

Vårt tips: H

Toppserien:

Vålerenga - Lillestrøm

Vålerenga-damene har noe overraskende ikke klart å henge med de beste lagene i Toppserien denne sesongen. De to siste serietapene mot Sandviken og Rosenborg illustrerer det godt. Avstanden opp til nettopp Sandviken er på hele 14 poeng, og VIF bør faktisk ha tre poeng i dag for å i det hele tatt ha heng på tredjeplassen. Der finner vi LSK Kvinner som faktisk har spilt flere cup- enn seriekamper den siste tiden. Romerikslaget står med hele ni strake kamper uten tap siden Sandviken ble for sterke i Bergen 30. juni. Tradisjonelt sett har Vålerenga-damene slitt mot rivalen fra andre siden av Oslo-grensen, og gjestene vil helt sikkert være fornøyd med uavgjort på Intility Arena.

Vålerengas tre siste kamper:

Avaldsnes - Vålerenga 1-1
Vålerenga - Sandviken 0-1
Rosenborg - Vålerenga 2-1

Lillestrøms tre siste kamper:

Arna-Bjørnar - Lillestrøm 3-4
Lillestrøm - Klepp 2-0
Lillestrøm - Kolbotn 5-2

Odds:

Norsk Tipping: 2,00 - 3,60 - 2,95
Coolbet: 2,15 - 3,75 - 2,85

Vårt tips: U

Obos-ligaen:

KFUM Oslo - Grorud

København har FCK og Brøndby, Stockholm AIK, Djurgården og Hammarby, men i Oslo er det disse to lagene som kjemper om tronen som hovedstadens nest beste lag bak Vålerenga. KFUM har grei kontroll på akkurat den oppgaven og er i storform for tiden om vi ser bort fra smellen på Raufoss. I midtuken ble KBK slått ut av cupen på den midlertidige arenaen på Ekeberg. I NM-matchen på Grorud imponerte gultrøyene fra nivå to mot LSK, men mistet avansementet like før slutt i ordinær tid og tapte 3-2 etter ekstraomganger. I serien står laget med tre strake tap og avstanden opp til trygg grunn er på fem poeng. Da passer det dårlig å møte et kvalifiseringssultent KFUM.

KFUMs tre siste kamper:

Start - KFUM 2-3
KFUM - Fredrikstad 2-1
Raufoss - KFUM 5-1

Groruds tre siste kamper:

Grorud - Stjørdals-Blink 1-2
Aalesund - Grorud 6-2
Grorud - Sogndal 1-2

Odds:

Norsk Tipping: 1,52 - 4,30 - 4,90
Coolbet: 1,49 - 4,65 - 6,50

Vårt tips: H

PostNord-ligaen:

Hødd - Asker

Toppkamp i 2. divisjon der Hødd ikke har gitt opp å ta igjen Kongsvinger selv om fjorårets nedrykkslag ser ut til å gjøre oppholdet på nivå tre kortest mulig. Kevin Knappens gutter har uansett et godt grep om andreplassen, og rister mer eller mindre av seg Asker med seier i kveldskampen på Høddvoll. Der står Hødd uten tap og med kun tre baklengsmål denne sesongen. Asker har vært gjennom flere korona-utsettelser i høst og har tre kamper mindre spilt enn konkurrentene. Håpet om en ny kvalifisering lever på Føyka, men laget er ikke i toppform og får et voldsomt program fremover. Den eneste seieren de siste fire kampene har kommet hjemme mot Fløya.

Hødds tre siste kamper:

Kvik Halden - Hødd 0-1
Hødd - Kongsvinger 0-0
Fløya - Hødd 2-6

Askers tre siste kamper:

Eidsvold Turn - Asker 2-2
Asker - Fløya 3-2
Tromsdalen - Asker 2-0

Odds:

Norsk Tipping: 1,58 - 3,85 - 4,30
Coolbet: 1,85 - 3,60 - 3,95

Vårt tips: H

Norsk Tipping-ligaen:

Nordstrand - Skånland

Thomas Holms Nordstrand har hatt en nærmest sjokkerende svak sesong. Laget var tippet som et av få lag med en liten mulighet til å kunne gi Ullern kamp om opprykket, men har sviktet totalt og ligger under streken med fire poeng etter sju kamper. Tre av dem kom sist borte mot Bodø/Glimts andrelag. Var det vendepunktet for NIF-guttene? Skånland hjemme kan være perfekt for å fortsette oppturen. Det nyopprykkede mannskapet åpnet ok, men har nå tre solide tap på de fire siste kampene. Oliver Midtgård er hentet inn fra Moss og scoret i debuten for Nordstrand sist. Kanskje det er mannen som sørger for at katastrofen unngås og klubben som er mest kjent for håndballaget sitt spiller på nivå fire også i 2022?

Nordstrands tre siste kamper:

Skjervøy - Nordstrand 1-0
Nordstrand - Skeid 2 1-2
Bodø/Glimt 2 - Nordstrand 1-4

Skånlands tre siste kamper:

Skånland - Finnsnes 3-1
Stabæk 2 - Skånland 4-0
Skånland - Mjølner 1-4

Odds:

Norsk Tipping: 1,32 - 5,10 - 6,00
Coolbet: 1,50 - 4,70 - 5,00

Vårt tips: H

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form