Lukk søk

Lavere divisjoner

January 6, 2022

Før avspark: Nedrykkskamp, tetduell i sør og Nardo mot nedrykk

Landskamphelg og seriespillet i 3. divisjon er over, men helgen byr på blant annet serieavslutningen både i Toppserien og PostNord-ligaen.

Foto: Digitalsport

Toppserien:

LSK Kvinner - Sandviken

Siste serierunde i Toppserien der mye er avgjort. Sandviken har vært gjennom innholdsrike uker med gullfeiring, cupfinaletap og et endelig ja til å bli en del av Brann i 2022. 16-1-0 er selvsagt en enorm prestasjon, men RBK ga bergenserne kamp til døra og ligger kun fire poeng bak. Sandviken er helt sikkert interessert i å avslutte ubeseiret. LSK Kvinner fikk denne uken vite at Emilie Haavi ikke spiller i gult og svart neste sesong. Det gjør heller ikke Isabell Bachor, men hun går inn i trenerteamet. I likhet med Sandviken har ikke romerikingene annet enn æren å spille for. LSK Kvinner blir nummer tre uansett utfall av denne.

LSKs tre siste kamper:

Rosenborg - LSK 2-1
Stabæk - LSK 1-3
Lyn - LSK 1-2

Sandvikens tre siste kamper:

Sandviken - Stabæk 3-0
Avaldnes - Sandviken 0-1
Sandviken - Klepp 8-0

Odds:

Norsk Tipping: 2,75 - 3,35 - 2,20
Coolbet: 2,80 - 3,60 - 2,25

Vårt tips: B

Toppserien:

Stabæk - Avaldsnes

Hvis mye er avklart i toppen, er svært lite sikkert i motsatt ende av tabellen. Stabæk klatret vekk fra kvalifiseringsplassen og opp som nummer sju med den sterke seieren over Vålerenga sist, mens tabellnabo Avaldsnes røk hjemme mot Arna-Bjørnar. Kun målforskjellen holder Avaldsnes foran Lyn mens Stabæk ligger to poeng foran Oslo-klubben. Da sier det seg selv at denne bunnduellen i Bærum blir viktig. Stabæk klarer seg med poeng. Det samme gjør Avaldsnes dersom ikke Lyn slår Rosenborg på bortebane. Dersom rapportene fra Trondheim blir at Rosenborg leder komfortabelt, kan begge disse lagene puste lettet ut og starte forberedelsene til Toppserien i 2022.

Stabæks tre siste kamper:

Sandviken - Stabæk 3-0
Stabæk - LSK 1-3
Vålerenga - Stabæk 0-1

Avaldsnes' tre siste kamper:

LSK - Avaldsnes 4-3
Avaldsnes - Sandviken 0-1
Avaldsnes - Arna-Bjørnar 1-3

Odds:

Norsk Tipping: 2,15 - 3,50 - 2,75
Coolbet: 2,40 - 3,75 - 2,55

Vårt tips: U

PostNord-ligaen:

Arendal - Egersund

Med seier her vil Arendal ha hentet inn ni poeng på Egersund de siste tre rundene. Tigrene fra vest har hatt en tendens til å snuble i viktige kamper de siste årene, og historien har gjentatt seg. Kollapsen mot RBK 2 var ille, og hjemmetapet mot Notodden sist skuffende. Da Arendal samtidig har hentet frem to trepoengere etter sene scoringer, kan sørlendingene rappe andreplassen. Dersom denne kampen ender 1-0 vil lagene faktisk ha identisk poengsum - og målforskjell! Da sikrer EIK andreplassen på innbyrdes oppgjør (vant 3-0 hjemme). Dersom Arendal vinner 2-0 eller mer blir det kvalifiseringskamper mot Hødd på samarbeidsklubben som er i form. Vi tror mest på Arendal her.

Arendals tre siste kamper:

Øygarden - Arendal 3-1
Arendal - Vard 1-0
Odd 2 - Arendal 2-3

EIKs tre siste kamper:

EIK - Fram 3-1
RBK 2 - EIK 6-3
EIK - Notodden 1-3

Odds:

Norsk Tipping: -
Coolbet: 2,30 - 3,85 - 2,80

Vårt tips: H

PostNord-ligaen:

Nardo - Levanger

Kan det gå, Nardo? Nei, det kan nok ikke det. Tre poeng og 13 mål blir for voldsomt å hente inn på Fram Larvik. Nardo har imponert stort i cupen, men slitt i serien der fem strake tap har ødelagt de siste ukene. Hjemmekampen mot Odd 2 ble skuffende etter blant annet en straffebom, og i bunnduellen mot Fløy var laget sjanseløse. Det er tvilsomt om Nardo-gjengen selv har særlig tro på at dette kan gå, men laget ønsker naturlig nok å avslutte med stil og ikke minst slå trønderrival Levanger. Per Verner Rønnings gutter har levert en sterk sesong og kan passere Vard og ta fjerdeplassen med seier her. 61 scoringer er best i avdelingen sammen med Skeid. Det kommer flere her.

Nardos tre siste kamper:

Vard - Nardo 2-0
Nardo - Odd 2 1-3
Fløy - Nardo 3-0

Levangers tre siste kamper:

Levanger - Sotra 2-1
Notodden - Levanger 2-2
Levanger - Kjelsås 1-2

Odds:

Norsk Tipping: -
Coolbet: 2,95 - 3,75 - 2,15

Vårt tips: U

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form