Lukk søk

Lavere divisjoner

January 6, 2022

Før avspark: Lokaloppgjør i Trysil, Asker i form og ny KIL-triumf?

Med landskampuke er det spillefri i de øverste divisjonene i Norge. Fra PostNord-ligaen og nedover derimot finner det en rekke godbiter også denne helgen!

Foto med tillatelse: kil.no

PostNord-ligaen:

Brattvåg - Kongsvinger

Det motsatte oppgjøret Gjemselund endte 5-4, og KIL-trener Eirik Mæland spår en målrik affære også i vest lørdag. Kongsvinger har litt sykdom i troppen og mangler Ludvig Langrekken, som kom inn og scoret to sist, på bussen vestover, men blir uansett favoritter. KIL har fem seriekamper på rad uten baklengsmål og 16-0 i målforskjell på sine tre siste kamper. Brattvåg svinger både i resultater og prestasjoner - noe de siste ukene også har bevist. René Skovdahls gutter fikk bank av VIF 2 i Oslo, slo så Bærum og TUIL hjemme før det ble tap mot bunnlaget Fløya sist. Brattvåg kan bli alt fra nummer 3 til 8 i den jevne avdelingen og får Tobias Brogaard Larsen og Ola Husby tilbake fra karantene her.

Brattvågs tre siste kamper:

Brattvåg - Bærum 2-0
Brattvåg - Tromsdalen 3-2
Fløya - Brattvåg 4-3

Kongsvingers tre siste kamper:

KIL - Senja 5-0
KIL - Eidsvold Turn 6-0
Florø - KIL 0-5

Odds:

Norsk Tipping: 3,75 - 3,85 - 1,67
Coolbet: 4,00 - 4,20 - 1,72

Vårt tips: B

PostNord-ligaen:

Vålerenga 2 - Asker

Her er det ventet et ungt VIF-mannskap med landskamphelg og flere fridager for toppklubbene. Nå har Vålerengas andrelag riktignok ofte imponert mest med en yngre startellever, men her venter meget tøff motstand. Asker jager Hødd på andreplassen med to kamper i bakhånd. Et av de mange utsatte oppgjørene grunnet smitte ble spilt tirsdag der Kvik Halden ble slått greit på Føyka. Allerede tirsdag venter Tromsdalen samme sted. Asker-keeper Vegard Pedersen sier til klubbens hjemmeside at høstjakta er i gang, og laget er garantert ivrige på å hevne sommerens 3-1-tap mot et ungt VIF-mannskap. Oslo-laget ledet 2-0 tidlig mot Eidsvold Turn mandag, men tapte 3-2.

VIF 2s tre siste kamper:

Vålerenga 2 - Florø 3-2
Vålerenga 2- Tromsdalen 0-2
Eidsvold Turn - Vålerenga 2 3-2

Askers tre siste kamper:

Hødd - Asker 1-1
Asker - Bærum 3-0
Asker - Kvik Halden 3-1

Odds:

Norsk Tipping: -
Coolbet: -

Vårt tips: B

3. divisjon avdeling 1:

Nybergsund - Elverum

Lokaloppgjør og en klassiker i Hedmark mellom to klubber som begge har vært innom nivå to i norsk fotball og selv mener de hører hjemme på nivå tre - minst. Det har gått nedover med kultklubben Nybergsund de siste årene, og selv med en rekke importer fra hele verden kjemper tryslingene nå for å berge plassen. 0-4-tap hjemme mot Groruds andrelag var bare nitrist. Killian Garcia ble utvist og må sone her. Laget har to poeng opp til trygg grunn foran kronekampen med gratis inngang i Trysil. Elverum skjønte at opprykkshåpet forsvant med hjemmetapet mot Gjøvik-Lyn, men fikk en liten opptur mot Gjelleråsen sist. Tilsvarende kamp for tre år siden endte 0-5. Elverum skal være minst ett hakk bedre.

Nybergsunds tre siste kamper:

Nybergsund - Stovner 1-0
FUVO - Nybergsund 2-2
Nybergsund - Grorud 2 0-4

Elverums tre siste kamper:

Toten - Elverum 3-3
Elverum - Gjøvik-Lyn 0-3
Elverum - Gjelleråsen 3-1

Odds:

Norsk Tipping: 5,20 - 4,70 - 1,40
Coolbet: 6,00 - 5,00 - 1,40

Vårt tips: B

3. divisjon avdeling 3:

Sola - Vindbjart

Dette er to lag som kjemper om opprykk i 3. divisjon avdeling 3, men akkurat her sier ikke det særlig mye. Kun tre poeng skiller de ni øverste lagene i den spinnville opprykkdsuellen! Sola og Vindbjart, som begge tapte sist helg, har henholdsvis tre og ett poeng opp til serieleder Staal Jørpeland foran den viktige kampen utenfor Stavanger. Sola er et avdelingens beste hjemmelag, men denne uken kom beskjeden om at klubbens populære trenerduo Øystein Elvestad og Michael Bekke takker for seg etter sesongen. Skifte blir det også i Vindbjart uansett utfall av høsten da Steinar Skeie forlater sin post etter lang og tro tjeneste i Vennesla. Klarer noen av dem å runde av med opprykk?

Solas tre siste kamper:

Hinna - Sola 0-2
Sola - MK 4-2
Start 2 - Sola 3-0

Vindbjarts tre siste kamper:

Start 2 - Vindbjart 3-2
Vindbjart - Åkra 1-0
Vidar - Vindbjart 2-0

Odds:

Norsk Tipping: 2,30 - 3,80 - 2,35
Coolbet: 2,30 - 4,55 - 2,35

Vårt tips: U

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form