Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Fem Grei-spillere til Nordstrand: - Spillerne kontaktet meg

Markus Norheim Cham er en av fem Grei-spillere som den siste uken har signert for avdelingskollega Nordstrand.

Foto: norskfotball.com

- Det jeg kan si er at spillerne kontaktet meg ved denne avgjørelsen og lurte på hva jeg skulle gjøre videre, sier Cham til norskfotball.com.

Den tidligere spillende treneren på Greibanen, som denne sesongen står med ni kamper og tre scoringer i 3. divisjon, forlater nå Grei og er spilleklar for opprykksjagende Nordstrand.

Samme vei går også Paul Monteiro de Macedo, som har spilt 15 seriekamper for Grei i år, Runar Frøhaug Johnsen (13 kamper), Kuber Sharma (13 kamper) og Kristian Tveiten Storstrøm (18 kamper).

Sisteplass

Både Storstrøm, Macedo og Cham spilte for Manglerud Star i fjor mens Johnsen og Sharma ble hentet fra KFUM i vinter. Nå er de alle Nordstrand-spillere.

- Det er vel naturlig at spillere med ambisjoner som jeg har tatt inn i klubben, og som også har spilt i tidligere klubber med meg, spør meg hva jeg gjør når jeg skal videre og ønsker en bedre treningshverdag, sier Cham.

- Jeg er ikke i posisjon til å ta inn spillere til ny klubb, men jeg står så klart som referanse for spillere jeg kjenner, ikke bare til Nordstrand, men også andre klubber.

Etter 19 serierunder i 3. divisjon avdeling 1 ligger nyopprykkede og ribbede Grei sist med ti poeng. Sist seier kom mot Stabæk-rekruttene i Groruddalen 20. juni.

I motsatt ende av tabellen har Nordstrand pekt seg ut som det eneste laget som kan true Lyns parademarsj mot 2. divisjonsspill i 2023. Med sju kamper igjen å spille har Lyn tre poeng og 15 mål bedre målforskjell ned til Thomas Holms NIF.

Nordstrand-nykommerne får god tid til å bli bedre kjent med sine nye lagkompiser lørdag når laget tar turen til Vestlandet for å møte Os mens Lyn samme dag returnerer til sin gamle hjemmebane Frogner stadion.

Der venter et formsterkt Lokomotiv Oslo som ikke har tapt siden forrige gang Lyn sto på motsatt banehalvdel.

Seriefinale?

Og det er bare å notere seg allerede: 16. oktober møtes Nordstrand og Lyn til det som kan bli en helt avgjørende opprykksduell!

- Nå er målet å ta igjen Lyn, Cham?

- Målet er å vinne lørdag!

I høst får også Thomas Holm hjelp av ytterligere forsterkninger. For et par uker siden ble Nidal Loulanti hentet fra rivalen Oppsal, målvakten Filip Terzic kommer fra Ullern og Kasper Rath Kaaber kommer fra Korsvoll og debuterte i 2-1-seieren over Oppsal sist.

- Nordstrand er et av lagene jeg har fulgt med mest på de siste to sesongene. Guttene spiller en attraktiv og underholdende fotball og er en treningsvillig gjeng som passer meg godt, sier Loulanti til Nordstrands Facebook-sider.

Følg oss på Twitter og Facebook for den bredeste dekningen av norsk fotball!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form