Lukk søk

PostNord-ligaen

April 4, 2023

«Farmen-Lasse» skal forme Vard-talentene: - Vi gleder oss!

Du kjenner kanskje bedre til «Farmen»-deltageren Lasse Fredheim enn fotballmannen? Fra 1. januar blir 26-åringen utviklingssjef på heltid i Vard Haugesund.

Foto med tillatelse: SK Vard Haugesund

Haugesund-karen var i høst en av 14 deltagere i det populære TV-programmet «Farmen» og har i løpet av noen måneder blitt et kjent fjes både på skjermen og ikke minst i mediene.

Nå venter en langt mer anonym, men kanskje like hektisk hverdag som utviklingssjef i den store breddeklubben Vard Haugesund. 1. januar er han ansatt på heltid for å jobbe med de mange talentene i fotballbyen.

- Nå skal han endelig få jobbe fulltid med det han liker best, nemlig fotball. Vi gleder oss til å ha deg med på laget, Lasse! melder Vard på sin hjemmeside.

Tilbake i Vard

Fredheim spilte selv ungdomsfotball i Vard, som denne sesongen berget plassen i 2. divisjon i siste serierunde på nervepirrende vis, før det ble 4. divisjonsfotball med Sandviken i Bergen og Nord i Haugesund.

Også denne sesongen fikk han med seg seks kamper i Nord-trøya samtidig som han trente Vards G17-lag.

- Lasse kommer fra den solide 1996-årgangen, som under Kjell Sture Jensen sine vinger blant annet tok sølv i NM i 2012 - noe som er en av de største bragdene i Vard i nyere tid (om ikke den største). Han kjenner også til flere av rutinene i klubben, melder Vard.

Fredheim har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver for blant annet Haugland Kraft og har også vært presserådgiver for Høyres stortingsgruppe. Han sitter i tillegg som representant for partiet i fylkestinget i Rogaland.

Erstatter Solbakken

I Vard-systemet går Fredheim inn i jobben til Jonas Solbakken. Han har takket ja til en rolle i Åsane og flytter til Bergen på nyåret.

- Det siste året har han gjort en strålende jobb for oss, og vi skal bygge godt videre på hans bidrag i klubben med vår nye utviklingssjef, skriver Vard.

2 .divisjonsklubben har siden serieslutt sikret seg Sebastian Lie Haaland fra Djerv 1919 og Andreas Endresen kommer permanent fra FK Haugesund etter å ha vært på lån denne sesongen.

Claus Niyukuri er solgt til storebror FKH mens briljante Roy Miljeteig nå har lagt opp.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form