Lukk søk

Lavere divisjoner

October 1, 2021

«Fan av Flint»-premiere: - Veldig kult å ha et filmteam med oss

TV-serien «Fan av Flint» følger John Arne Riises første trenerjobb i 3. divisjonsklubben Flint der det allerede i første kamp blir hett på sidelinja.

Foto med tillatelse: Christian Berg Henry

- Det har vært veldig kult å ha et filmteam med oss på reisen. Bra for klubben. Veldig gøy for guttene mine. Det er viktig å få vist frem hvordan ting gjøres i breddefotballen. Vi storkoste oss og gleder oss til å se resultatet, sier Riise selv i en TV 2-pressemelding.

Fredag 1. oktober kan man se første episode på TV 2 Play og tv2.no. Den tidligere Liverpool-profilen har store ambisjoner som fotballtrener, men signerte for 3. divisjonsklubben Flint i byen der han bor før landet stengte ned i fjor vår.

Het diskusjon

Etter mye frustrasjon og tidenes lengste oppkjøring var det i sommer endelig klart for Flint-comeback på fotballbanen med cupduell mot naboen Fram Larvik.

Her får TV-seerne se Riise i en opphetet diskusjon med Fram-benken i kampen som ender med 2-1-tap og cupexit. En drøy uke mistet Flint seieren mot Hønefoss like før slutt i seriepremieren, og først på forsøk nummer seks kommer sesongens første trepoenger og Riises første trenerseier.

Seier nummer to kom forrige helg, men fem runder før slutt har Flint kun ett poeng ned til lagene under streken.

Byrival Eik Tønsberg, som ledes av Ronny Johnsen, leder forøvrig 3. divisjon avdeling 2 foran Ørn Horten og Hønefoss.

– Jeg skjønner at jeg er et «target» som mange vil ta, sier Riise om krangelen mot Fram.

Ramm-prosjekt

TV 2s kamerateam har sammen med produksjonsselskapet Montreux fulgt Flint og Riise tett de siste månedene i trening og kamp.

Sentral er også komiker og Flint-supporter Morten Ramm som bidrar i serien med fortellerstemmen. Han har selv en fortid som spiller i Tønsberg-klubben som har betydd mye for mange i familien Ramm.

- Jeg er født og oppvokst et steinkast fra Flintbanen, og har spilt her siden jeg var fire år. Min far spilte her, min bror spilte her. Farfaren min var faktisk med på å grave opp og bygge banen, sier Ramm før premieren.

«Fan av Flint» er en åtte episoder lang miniserie der en ny episode slippes hver uke på tv2.no fremover.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form