Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Eik-sjefen vekker oppsikt: - Resten av dritten kan vi slå alle dager i uken

Eik Tønsberg-trener Kjetil Kristoffersen klinte til etter cupexiten mot Strømsgodset og mente 3. divisjonslaget kan slå 13 av 16 lag fra øverste nivå «alle dager i uken».

Foto: Digitalsport

- Det er bittert når vi føler vi kunne vunnet.

Det sa Kjetil Kristoffersen i intervju med rettighetshaver NRK i etterkant av 2-1-tapet mot Strømsgodset i Tønsberg. Men den karismatiske Eik-treneren virket ikke spesielt imponert over motstanden fra øverste norske hylle:

- Jeg føler at slik Eliteserien er i Norge, eller plastikkligaen som jeg kaller det der nesten alle spiller på kunstgress, så er det ikke umulig å slå noen. Det er ingen som er jævlig bra med unntak av Bodø/Glimt, Molde er ålreit og Brann har blitt jævlig bra nå. Resten av dritten kan vi slå alle dager i uken.

Nære - igjen

Den friske uttalelsen kommer én uke etter at 3. divisjonsklubben slo ut naboen Sandefjord fra nettopp Eliteserien og kun minutter etter at Strømsgodset slet seg videre foran hele 2670 tilskuere i sommerbyen.

- Dette. Dette er NM i fotball for meg, skriver Bernt Hulsker på Twitter som kommentar til Kristoffersens slagskudd.

- Klasse, skriver Kevin Ingebrigtsen, daglig leder hos RBKs overmenn i Stjørdals-Blink.

- Håper han sa dette da han holdt motivasjonsforedrag for Rosenborg like før seriestart i år, skriver breddefotballguru Jørgen Tjærnås.

- Litt vel på kanten, men han lyver heller ikke, melder Jens Kristian Alhaug.

Det hører med til historien at også Eik Tønsberg, som ligger på andreplass i 3. divisjon avdeling 4 bak Pors, også spiller sine hjemmekamper på kunstgress på arenaen som ironisk nok bærer navnet Tønsberg Gressbane.

Finalehåp

Kristoffersen er mer kjent for sin rolle i foredragsselskapet Publicom enn som fotballtrener de siste 15 årene, men før 2022-sesongen gjorde Horten-karen comeback på trenerbenken.

I mellomtiden har han blant annet arrangert konferanse med Neil Armstrong, foredragsturné med Lasse Gustavson og stått bak over 50 show med komiker John Cleese.

- Vi skal bare vinne fem kamper til, så er vi cupfinalen og lyser som en Halleys komet over Tønsberg i desember, sa Kristoffersen til Tønsbergs Blad før cupmøtet med Strømsgodset.

3.runde onsdag 7. juni:

Sotra - Vålerenga
Aalesund - Brann
Brattvåg - Haugesund
Sarpsborg 08 - Odd
Stjørdals-Blink - Ull/Kisa
Ranheim - Bodø/Glimt
Vard Haugesund - Strømsgodset
Alta - Tromsø
Sogndal - Moss
Kjelsås - Jerv
Kristiansund - Molde
Fredrikstad - Viking
Gjøvik-Lyn - Start
KFUM Oslo - Åsane
Mjøndalen - Raufoss
Bærum - HamKam

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form