Lukk søk

PostNord-ligaen

January 22, 2024

Eik ruster opp med solide signeringer: - Gleder oss stort

I tillegg til at veteranen Stian Semb Aasmundsen er med videre, har Eik Tønsberg også hentet inn Christer Reppesgård Hansen og Martin Torp.

Foto med tillatelse: Vindbjart FK

- Godt å være i gang! Vi gleder oss stort til sesongen 2024! melder Eik Tønsberg selv på sin Facebook-side.

Og det er lett å forstå. Det har tatt tid å bygge opp igjen samarbeidsklubben i byen som de siste årene også har tatt tilbake Eik-navnet etter at satsingen lenge gikk under FK Tønsberg.

I fjor ble det endelig opprykk til PostNord-ligaen under den karismatiske treneren Kjetil Kristoffersen. Stallen rustes opp og tok ytterligere form gjennom helgen da blant andre Stian Semb Aasmundsen bestemte seg.

Profilert duo

I tillegg til at store deler av opprykkslaget er med videre, har også Eik Tønsberg fått solid påfyll utenfra.

Martin Torp hentes fra Arendal Fotball og har tidligere spilt på høyere nivå for Sandefjord og Ull/Kisa. Mest kjent fra Sandefjord-tiden er også midtstopper Christer Reppesgård Hansen.

30-åringen var attraktiv for større klubber etter solid spill for Sandefjord, men ble skadet. De siste årene har Hansen spilt for Sandnes Ulf og Arendal før han avsluttet forrige sesong i Halsen.

Nå er det toppscorer Julius Myrbakk som er nestemann på listen over ønskede Eik-signeringer. Dersom partene blir enige om en forlengelse, har Kristoffersen en solid tropp på plass foran møtet med PostNord-ligaen.

Internkamp

Eik Tønsberg skulle etter planen spilt vinterens første treningskamp i helgen, men oppgjøret mot naboen Sandefjord måtte avlyses da snøen dominerte på Flints anlegg i sommerbyen.

Løsningen ble en internkamp under tak i Vestfoldhallen der flere prøvespillere fikk vist seg frem.

Trener Kristoffersen sier til Tønsbergs Blad at de fire utenfra som deltok vil bli informert om veien videre allerede mandag.

Nyopprykkede Eik (50 i odds) rangeres foran seks lag på Norsk Tippings oversikt over vinnerodds for PostNord-ligaen avdeling 1. Hos Coolbet har kun Jerv, Hødd og Arendal lavere opprykksodds enn Eik.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form