Lukk søk

Lavere divisjoner

April 4, 2023

Eik håper på Midtgarden: - Veldig interessant

Eik Tønsberg har testet ut veteranen Erik Midtgarden og håper å sikre seg 35-åringen fra 4. divisjonsklubben Åssiden fem uker før seriestart.

Foto: Digitalsport

- Det er en del som må på plass, men han er veldig interessant. Jeg skal i alle fall gjøre alt jeg kan, sa Eik Tønsberg-trener Kjetil Kristoffersen til Tønsbergs Blad etter treningskampen mot Sandefjord 2 før helgen.

Etter det norskfotball.com forstår ble Eik-leiren svært imponert over Erik Midtgarden under en treningskamp mot nettopp Åssiden tidligere i vinter.

35-åringen er sterkt ønsket i Tønsberg og skal nå vurdere om han hopper på et tilbud fra 3. divisjonsklubben som ønsker seg høyere opp i seriesystemet eller om han blir hos Kenneth Karlsen i bydelsklubben i Drammen.

Fire strake

Rutinerte Midtgarden tok plass som midtstopper da Eik slo Sandefjord-rekruttene 4-1 forrige uke - lagets fjerde strake seier denne vinteren.

- Vi får se hva det kan bli til, var alt Midtgarden selv ønsket om å si om fremtiden til TB.

Spissene Markus Dahlen Brændsrød og Julius Myrbakk stor bak henholdsvis 1-0- og 2-0-målet i Sandefjord. Det er en duo som blir meget viktig for et Eik-lag med ambisjoner om spill på høyere nivå enn 3. divisjon.

I motsatt ende av banen vil Midtgarden bli sentral dersom han ender opp med å bli Eik-spiller. 35-åringen har en fortid i klubber som Odd, Pors, Notodden, LSK, Mjøndalen, Hønefoss og har de to siste sesongene spilt i Åssiden.

Offensive

I Drammen håper Kenneth Karlsen selvsagt å beholde Midtgarden. Den tidligere Mjøndalen-sjefen tok over Åssiden foran denne sesongen og mener klubben bør sikte oppover i divisjonssystemet.

- Jeg må selvsagt ikke glemme at dette er på et amatørnivå. Spillerne kan ikke ofre alt for å spille i 4. divisjon. De har jobber og studier på dagtid, og gjør dette på fritiden. Samtidig er dette spillere som vil bli best mulig, og som bruker masse tid på dette, har Åssiden-sjefen uttalt til Drammens Tidende.

Åssiden endte på andreplass bak Åskollen i 4. divisjon i Buskerud i fjor og møter nå lag som Drammens BK, Vestfossen og Bengt Eriksens Jevnaker. Eik Tønsberg i 3. divisjon avdeling 4 ventes å kjempe om opprykk sammen med blant andre Telemarks-naboene Odd 2 og Pors.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form