Lukk søk

Lavere divisjoner

December 15, 2023

De største opprykksfavorittene i 3. divisjon: - Fornøyd rent sportslig

Har man noen gang sett en større opprykksfavoritt i 3. divisjon?

Foto: norskfotball.com

- Vi er fornøyd rent sportslig, men reisene blir ett mareritt, hvert fall økonomisk, sier Hønefoss-trener Gunnar Halle til klubbens hjemmeside.

HBK spilte i landets øverste divisjon så sent som i 2013, men nedturen kom brått og i 2018 ble det nedrykk også fra PostNord-ligaen. Det betyr at Hønefoss nå går løs på sin sjette strake sesong på nivå fire.

En solid satsing så ut til å ende i opprykk denne sesongen da HBK endte med 24-1-1 og 73 poeng, men tap i seriefinalen borte mot Eidsvold Turn i oktober ble avgjørende.

Store favoritter

Gunnar Halles gutter ville trolig vært favoritter uansett hvilken avdeling de hadde kommet i neste sesong, men med Elverum som den antatt tøffeste motstanderen, tilbyr Norsk Tipping 1,10 i odds på HBK-opprykk!

Også andre spillselskaper har lagt seg i samme område og mener HBK er den store opprykksfavoritten i de seks avdelingene.

Også Elverum ønsker seg tilbake til PostNord-ligaen og har en ambisiøs satsing rundt herrelaget, men de to spilte i samme avdeling også denne sesongen der hele 21 poeng skilte i HBKs favør.

Elverum-opprykk står til 7,50 i odds hos Norsk Tipping med Mjølner som neste lag ut med hele 25 i odds. Har vi noen gang sett en større opprykksfavoritt på dette nivået?

Pors-opprykk?

Den nest største opprykksfavoritten i de seks avdelingene, dersom man skal følge Norsk Tippings odds, er Pors i avdeling 2 (2,40 i odds), men de er ventet å få tøff kamp av blant andre Vidar.

I avdeling 1 er det meget jevnt med Fana foran Os, Bjarg og Djerv 1919 - ingen av de fire står til over 6 i odds.

Rana er nå favoritter i avdeling 4 etter en sterk sesong, men både Nardo og Byåsen er ventet å gi den ferske samarbeidsklubben tøff kamp om seieren.

Kan Træff komme tilbake på første forsøk i avdeling 5? Ja, med med Lørenskog som en sterk utfordrer skal man tro den tidlige opprykksoddsen.

I den siste avdelingen pekes Bærum ut som favoritt, men også Frigg, Asker, Ullern og Nordstrand regnes som sterke kandidater til å feire opprykk høsten 2024.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form