Lukk søk

Obosligaen

January 20, 2023

Celina kan ende hos rivalen: - Hadde vært helt nydelig

Loti Celina er Strømsgodset-gutten som etter opphold i Wales og Albania viser seg frem på Mjøndalen-trening.

Foto: Digitalsport

- Akkurat nå er det MIF som gjelder for meg, sier Celina til Drammens Tidende.

22-åringen er Strømsgodset-gutt og har vokst opp med rivaliseringen i Buskerud der drammenserne tradisjonelt sett har vært storebror. Nå er Godset på øverste nivå og Mjøndalen i Obos-ligaen.

Celina, som er bror av Kasimpasa-proffen Bersant, stilte på MIF-økt i Mjøndalshallen denne uken med mål om å overbevise trener Kevin Nicol.

- Ja, det hadde vært helt nydelig. 1. divisjon i Norge er et perfekt sted å få en restart på karrieren, sier backen som også kan brukes som kantspiler.

Til Wales

Loti Celina spilte sin første Godset-kamper allerede som 11-åring og gikk gradene hele veien opp til A-lagsdebuten kom i en cupkamp mot Åssiden i 2017. Etter 3. divisjonsfotball for drammenserne i 2018 og 2019, ble det prøvespill i Wales.

Etter noen matcher for Swanseas U23-lag, endte Kosovo-fødte Celina opp i albanske Partizani Tirana. Spilleren med flere yngre landskamper for hjemlandet forteller til DT at han har vært ute med en ankelskade i rundt 18 måneder.

Nå er han skadefri og ønsker seg tilbake til Norge. Kontrakten med den albanske hovedstadsklubben løper til sommeren, men det skal ikke kunne stoppe en mulig overgang, ifølge 22-åringen selv.

- Nå er han hjemme igjen etter oppholdet i Albania, og da er det naturlig at vi ser på ham, sier Mjøndalens ferske sportssjef Bjørn Petter Ingebretsen til DT.

Internkamp fredag

Mjøndalen-spillerne er godt i gang med oppkjøringen etter den skuffende 2022-sesongen, og samles til internkamp på Consto Arena fredag.

Før avreise til Marbella om én måned, skal de brune møte divisjonskollega Fredrikstad, 2. divisjonsklubbene Grorud og Fløy samt den hardtsatsende 3. divisjonsklubben Hønefoss.

Vegard Hansen måtte forlate klubben i fjor høst etter 17 år som hovedtrener. Det betyr at vi må tilbake til 2005 for å finne sist en annen trener enn Hansen ledet Mjøndalens vinterøkter!

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form