Lukk søk

Lavere divisjoner

September 21, 2023

Bijan tar over 4. divisjonsklubb: - En fantastisk signering

Ojan Bijan får denne høsten jobben med å berge Sandnes Ulf-rekruttene OG Hinna fra nedrykk.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

- Hinna har veldig gode rammer og forutsetninger for å ta steg og tilhører ikke den tabellplasseringen de nå befinner seg i, sier hovedpersonen selv til Hinnas hjemmeside.

Etter 2022-sesongen takket Bijan for seg etter seks sesonger i 2. divisjonsklubben Egersund. Opprykket manglet, men den unge treneren satte sterke spor etter seg i idrettsparken før han dro videre til Sandnes Ulf.

Der har Bijan denne sesongen en assistentrolle rundt junior- og rekruttlaget som kjemper for ny kontrakt i 3. divisjon.

Trener to lag

Nå får 40-åringen også oppgaven med å lede Hinna trygg grunn på nivået under.

- Dette er en fantastisk signering for Hinna Fotball. At en så merittert trener som Ojan Bijan vil komme til Hinna er selvfølgelig smigrende, og en anerkjennelse til arbeidet som er gjort i klubben. Dette har vi tro på vil gi en enorm energi inn i spillergruppen som skal sørge for at A-lag herrer tar mange poeng i høst, sier daglig leder Hans Arne Haga til Hinnas nettsted.

Søndag leder Bijan, som har en datter som spiller på yngre lag Hinna, sin første økt med 4. divisjonslaget. Hinna ligger som nummer 10 av 14 lag i 4. divisjon avdeling 2 i Rogaland foran høsten.

Del to av sesongen ble innledet med tap hjemme mot Ålgård - fredag venter Nord på bortebane.

Takker Sandnes Ulf

Hinna retter en stor takk til Sandnes Ulf for å vært samarbeidsvillige og lagt til rette for at Bijan denne høsten kan kombinere oppgavene i de to klubbene ved siden av sin sivile jobb i bank.

- Da jeg ble kontaktet med prosjektforslaget syns jeg det virket veldig spennende og ser ingen grunn for at vi ikke skal lykkes med den kortsiktige målsetningen med å klatre på tabellen. Passelige treningstider og et spennende kortsiktig prosjekt passet godt nå, sier Bijan.

Han tar over for Thomas Egeli som denne uken ble ansatt som sportslig leder i Hinna Fotball. Egeli har frem til nå kombinert oppgaven med å trene A-laget med rollene som marked- og kommunikasjonsansvarlig samt spiller- og trenerutvikler i Stavanger-klubben.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form