Lukk søk

Lavere divisjoner

October 3, 2023

Bijan blir i Hinna: - Vi har alle forutsetninger

I spillerbussen på vei til bortekamp i Haugesund fikk Hinna-spillerne beskjed om at Ojan Bijan leder laget også neste sesong.

Foto med tillatelse: Hinna Fotball

Etter fire seirer på rad, signerte Bijan en ny toårskontrakt med Hinna Fotball.

- Jeg er veldig glad for å få være med på dette prosjektet videre i Hinna, sier Bjjan til klubbens Facebook-sider.

Etter at opprykket glapp i 2022, takket Bijan for seg etter seks sesonger i 2. divisjonsklubben Egersund. Under tiden i Idrettsparken ble den unge treneren attraktiv for større klubber og Sandnes Ulf ble neste stopp.

Der har Bijan denne sesongen hatt en assistentrolle rundt junior- og rekruttlaget i3. divisjon. I høst takket han også ja til å hjelpe Hinna med å sikre ny kontrakt på nivået under.

Fire strake

Det startet med 4-3-tap borte mot Nord, men siden fulgte Hinna opp med fire strake seirer.

De 12 poengene mot Riska, Kopervik, Skjold og Sandved kan vise seg å bli helt avgjørende i kampen for å berge plassen.

Sandved ligger to poeng foran Hinna mens både Kopervik og Riska ligger fire poeng bak på henholdsvis nedrykks- og kvalifiseringsplass.

Første prioritet denne sesongen er å få minst fire lag bak seg. På sikt mener Bijan at Hinna må sikte høyere enn nedre halvdel i 4. divisjon.

- Når jeg ser hva som bor i dette laget er jeg ikke i tvil om at vi skal lykkes med å ta steg. Fundamentet i klubben er solid, støtteapparatet er klasse og spillerne skal føle seg privilegerte for å ha et slikt støtteapparat i 4. divisjon. Det gjør i alle fall jeg, sier Bijan.

Hinna-gjengen røk 7-2 borte mot Vard Haugesund-rekruttene mandag kveld, men får sjansen til å rette opp uken allerede mot Torvastad torsdag.

Vil tilbake

Samtidig som Bijan mener det nå passer godt å trene Hinna i 4. divisjon, er han klar på at ambisjonene om en trenerkarriere på høyere nivå fortsatt er tilstede.

- Etter mange år med reis og jag med fotballen føler jeg det er greit å lande på mer lokal fotball hvor helgene tilhører familien og reis uteblir. Samtidig har jeg ambisjoner, og på sikt skal jeg jobbe hardt for å komme tilbake til toppfotballen for fullt, men akkurat nå fortjener de hjemme min tilstedeværelse, fysisk og mentalt, sier den tidligere EIK-treneren.

- Akkurat nå fortjener Hinna det beste fra meg og det jeg har å tilby som trener. Først i fullføringen av de resterende kampene av årets sesong, men også at vi bygger og utvikler et monsterlag på kort- og langsikt, vi har alle forutsetninger.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form