Lukk søk

PostNord-ligaen

September 21, 2023

Ber om sjåførhjelp på Twitter: - Noen Træff-venner i Trondheim?

Passerer du Værnes i 16:30-tiden onsdag og har plass til fotballspiller som skal rekke en cupkamp i Trondheim?

Foto med tillatelse: Marius Helgå

I så fall vil Træff gjerne høre fra deg.

«Noen Træff-venner i Trondheim som kan hente en spiller på Værnes og kjøre han til Ruta arena kommende onsdag (24.mai). Flyet lander rundt 16.15. Ta kontakt på DM  om du har mulighet».

Det er teksten i en tweet fra Sportsklubben Træff fredag formiddag.

- Vi har en spiller som må ta eksamen i Oslo, forklarer Træff-assistent Andreas Viken Beinset til norskfotball.com.

Cupkamp

Træff-gjengen tar tidligere onsdag turen fra Molde til Trondheim for cupkampen mot Strindheim. Håpet nå er at noen Træff-vennlige personer som passerer Værnes i 16:30-tiden kan gi spilleren skyss.

- Vi trenger å ta han fra Værnes til arenaen. Det er ikke noe mer spesielt enn det, sier Beinset.

Strindheims hjemmebane, som nå bærer navnet Leangen Bolig Arena, ligger ifølge 1881.no 29,7 kilometer fra flyplassen i Trøndelag.

Dersom flyet er i rute, spilleren har flyt med køene på flyplassen og Træffs henteplan lykkes, kan spilleren trolig være på plass på cuparenaen rundt klokken 17. Avspark i 1. rundematchen er klokken 18.

Et tidlig forsøk på å videreformidle tweeten gikk ikke særlig bra da Ole M. Hustad kunne fortelle at han faktisk sitter i Strindheim-styret:

- E no moldenser, men ingen utprega Træff-venn. Kan overhodet ikke ta fri fra jobb for å hente en i hvitt og grønt når jeg selv spilte for Rival  på 80-tallet, og nå sitter i styret i Strindheim. Her må nok Træff finne ei anna løsning…. skriver han.

God start

Strindheim åpnet sesongen med fem strake seirer før det ble tap i toppkampen mot Nardo sist som langt på vei ble avgjort av to tidlige straffemål fra Pål Even Heggelund.

- En effektiv og kynisk motstander som straffer oss hardt, her var det to ulike spillestiler. Vi kan bare utvikles og bli bedre, oppsummerte Strindheim-trener Per Morten Rinnan til klubbens hjemmeside.

Træff overrasket stort som nyopprykket i PostNord-ligaen i fjor, men mistet Vegard Forren og flere andre sentrale spillere i vinter. Molde-laget var tippet en tung sesong, men har åpnet godt med ti poeng på seks kamper.

De tre siste kampene har gitt 2-1-seirer over Fram Larvik og Notodden samt 2-2 mot Vard Haugesund på Reknesbanen. I helgen har både Strindheim og Træff spillefri.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form