Lukk søk

Lavere divisjoner

April 15, 2024

Begge keeperne utvist etter kampslutt: - Noe vi ikke ønsker å se

Dommeren delte ut tre røde kort etter kampslutt da Lillehammer serieåpnet med å slå Nybergsund 2-1.

Foto med tillatelse: Marius Helgå

- Det ble noe ampert etter kampslutt, og om det da ikke blåste hoggorm, så så blåste dommeren i fløyta, og kortene haglet, skriver Lillehammer på sin hjemmeside.

Søndagens oppgaver var ikke over for dommer Sigve Storaunet Sandvik da han blåste av 4. divisjonskampen. Etter signalet delte kamplederen ut tre røde kort.

To av dem til de to lags keepere. Lillehammers Salifu Senghore hadde allerede gult kort fra første omgang og ble utvist etter kampslutt. Rødt kort ble det også på keeperkollega Nikola Grcic hos Nybergsund.

Karantene

Det betyr at begge de to klubbene må gjøre endringer på keepersiden foran den andre serierunden da målvaktene må ut i karantene.

- Det er liten tvil om at dagens kamp betydde noe, og det for begge lag. Dette er noe vi ikke ønsker å se på Stampa, men av og til kan det naturlig nok inntreffe, når det koker som mest etter kampslutt, skriver LFK.

Lillehammer, som startet med kampen med den målfarlige duoen Preben Finstad-Hemma og Øystein Lundblad Næsheim på topp, tok ledelsen allerede etter seks minutter i søndagens serieåpning.

Damian Przemyslaw Mosiejko utlignet for tryslingene før kampen ble avgjort på et selvmål etter pause.

Opprykk?

I sterk vind holdt Lillehammer unna og sikret seg en god start på seriespillet etter å ha røket ut i cupen mot Ridabu tidligere i vinter. Nå venter en tøff hjemmekamp mot Kolbu KK i OL-byen fredag.

Lillehammer ønsker å by på noe helt annen et 4. divisjonsfotball og har et mannskap som håper å kjempe i toppen i en god Indre Østland-avdeling denne sesongen.

- Blir tumulter etter kampen. Han som starter det får ingenting. Keeper til Lillehammer, Mats og Nikola får rødt kort, skriver Nybergsund i sin oppsummering av serieåpningen.

PS! Vi gjør oppmerksom på at bildet i artikkelen er hentet fra en cupkamp mellom Nybergsund og Løten forrige sesong.